Μιχάλης Σαραντής: Η συγκινητική αναφορά στους γονείς του - "Πάρα πολλά δεν πρόλαβα να τους πω" (βίντεο)

Ο ηθοποιός μιλάει μεταξύ άλλων και για την απώλεια των γονιών του 

Καλεσμένος στην εκπομπή "Super Κατερίνα" βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο πρωταγωνιστής από τη «Διάφανη Αγάπη», μας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς και μας συγκινεί μιλώντας για την απώλεια των γονιών του αλλά και για την κόρη που έχει αποκτήσει με την Μαίρη Μηνά.

«Όλοι οι ρόλοι στη σειρά κάτι κρύβουν. Με το τέλος του πρώτου επεισοδίου, είναι κάπως φανερό ότι όλοι είναι ύποπτοι για το ποιος σκότωσε τον Στέφανο. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τρομερό υπόβαθρο. Ο χαρακτήρας μου είναι φαινομενικά αντιπαθής και δύστροπος, αλλά έχει 32 επεισόδια για να ξετυλίξει τα πάντα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.


«Αυτή η σκηνή που είδαμε είναι χαρακτηριστική. Το γεγονός ότι όλους μας απασχολεί όταν φεύγει κάποιος, πού βρίσκεται, πού είναι, αν θα μπορούσε φαινομενικά να είναι δίπλα μας… Νιώθουμε ότι κάπως οι άνθρωποι που φεύγουν μας στηρίζουν, αλλά αυτό ξεκινάει από εμάς, όσο δεν τους ξεχνάμε, είναι εδώ», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση «αν υπάρχουν πράγματα που δεν έχει προλάβει να τους πει» απάντησε: «Πάρα πολλά δεν πρόλαβα να πω στους γονείς μου. Με συγκινεί στη σειρά όπου ο πρωταγωνιστής φεύγει και πολλά μένουν σε εκκρεμότητα, όπως συμβαίνει και στη δική μας ζωή».

Διαβάστε ακόμη: Ο Μιχάλης Σαράντης για την απουσία των γονιών του - Δάκρυσε η Βάσω Λασκαράκη (βίντεο)

 «Η κόρη μου είναι 2 χρόνων τώρα. Την έχουμε βαφτίσει Βασιλική Γλυκερία και τη φωνάζουμε Βίκυ», είπε αναφορικά με την κόρη του.

Θεατρικά θα τον δούμε στον «Συρανό» και ανέφερε: «Κάναμε τον Συρανό στην Αθήνα και θα πάμε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να αφοσιωθώ στη σειρά και να κοιμίζω την κόρη μου το βράδυ. Μου έχει μια συμπάθεια στον ύπνο και θέλω και εγώ να αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου».

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Σαράντης-Μαίρη Μηνά: Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών από τη βάφτιση της κορούλας τους - Οι 6 νονοί & το ξέφρενο πάρτι στην παραλία

Διαβάστε ακόμη: Top woman η Μαίρη Μηνά: Η νέα Πρωθιέρεια, για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παρίσι – Το προφίλ της ηθοποιού και ποιες διαδέχθηκε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ