Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό της έκανε ο Boris Johnson – «Δεν πέθανε από γήρας, αλλά από καρκίνο των οστών – Πάλευε για πάνω από 1 χρόνο» (φωτό)

«Φαινόταν χλωμή και είχε σκούρους μώλωπες στα χέρια  της, πιθανώς από ενέσεις», πρόσθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο πρώην Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας μέσα από τα επερχόμενα απομνημονεύματα του με τίτλο «Unleashed», διαφωτίζει τον θάνατο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας ισχυρίστηκε πως έπασχε από μια μορφή θανατηφόρου καρκίνου των οστών.

Ο Μπόρις Τζόνσον θυμήθηκε την τελευταία του συνάντηση με τη μονάρχη και δήλωσε ότι γνώριζε για τον καρκίνο της για πάνω από έναν χρόνο.

«Ήξερα εδώ και ένα χρόνο ή περισσότερο ότι είχε μια μορφή καρκίνου των οστών και οι γιατροί της ανησυχούσαν ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να εισέλθει σε απότομη πτώση» έγραψε. «Φαινόταν χλωμή και πιο σκυφτή και είχε σκούρους μώλωπες στα χέρια και τους καρπούς της, πιθανώς από σταγόνες ή ενέσεις».

Τονίζει όμως ότι παρά τον αγώνα που έδινε, μέχρι τελευταία στιγμή παρέμενε οξυδερκής και δυναμική.

Ωστόσο το πιστοποιητικό θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ γράφει ως αιτία θανάτου το «γήρας», καθώς έφυγε και από την ζωή σε ηλικία, 96 ετών.

Κάτι που όπως φαίνεται δεν αλήθεια.

Image

twitter

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μια μέρα πριν τον θάνατο της με την Λιζ Τρας. Στο χέρι της διακρίνεται μια τεράστια μελανιά

Τι είναι ο καρκίνος των οστών;

Ο καρκίνος των οστών συμβαίνει όταν ένας όγκος, ή ανώμαλη μάζα ιστού, σχηματίζεται σε ένα οστό. Ένας όγκος μπορεί να είναι κακοήθης, πράγμα που σημαίνει ότι αναπτύσσεται επιθετικά και εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος. Ένας κακοήθης όγκος αναφέρεται συχνά ως καρκινικός. Ο καρκίνος που αρχίζει από τα οστά είναι σπάνιος.

Διαβάστε ακόμα: 

Διαβάστε ακόμα: Ελισάβετ: 2 χρόνια από τον θάνατο της - Οι καλύτερες στιγμές της μακροβιότερης βασίλισσας του κόσμου - Φωτό & βίντεο της «ιστορικής» μονάρχη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ