Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο - Επιλύουμε προβλήματα της καθημερινότητας & σημειώνουμε πρόοδο!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθηση μας, μας χαρίζει περισσότερη διαύγεια, ενώ μπορεί να έχουμε πιο εύκολα επιτυχία σε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, ραντεβού. Με την επιρροή αυτής της όψης και τη γειωμένη Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σημειώσουμε πρόοδο και να επιλύσουμε αρκετά από τα καθημερινά μας προβλήματα. Τις βραδινές ώρες, παρόλα αυτά, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άγχος ή σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό, ο βαθμός ανησυχίας μεγεθύνεται μέσα στη μέρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Παρόλα αυτά, η όψη αυτή μπορεί να βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή υπογραφή συμβολαίων, ή απλώς να κάνετε πιο επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό είναι ουδέτερη ως προς την επιρροή της στο ζώδιο σας και είναι ιδανική αν θέλετε να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας ρουτίνες, να τελειώνετε με εκκρεμότητες στα θέματα της δουλειάς, να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση υιοθετώντας πιο υγιεινή διατροφή, να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο που διαβιείτε. Η σύνοδος αυτή ρίχνει φως σε κάποια κατάσταση που αφορά στη δουλειά, από την άλλη είναι εξαιρετική για να κάνετε συζητήσεις με συνεργάτες ή να ρίξετε όλοι ιδέες πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας. Στην πορεία της μέρας ίσως υπάρχει ένα κλίμα έντασης με κάποιο άτομο στη δουλειά. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα θέμα υγείας δικό σας ή δικού σας προσώπου το οποίο σας καλεί να το αντιμετωπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιο θετική η σημερινή μέρα για σας, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού να οδηγεί την προσοχή σας σε ό,τι σας ευχαριστεί, σας βγάζει από τη ρουτίνα, σας κάνει να χαμογελάτε. Δυστυχώς όμως η μέρα έρχεται και με μια υποσημείωση εξαιτίας των όψεων της Σελήνης από την Παρθένο. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βγει εκνευρισμός, σύγχυση και τάση έντονης κριτικής. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι, και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι στις συζητήσεις που κάνετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr