Ιουλία Καλλιμάνη για τον θάνατο του πατέρα της: «Είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα στην ζωή μου - Το βρίσκεις παντού μπροστά σου» (βίντεο)

«Έλεγα στην μαμά μου, ότι δεν ζει και ο μπαμπάς μου να το πω κάτι…», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, Ιουλία Καλλιμάνη έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».

Μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της σε νεαρή ηλικία και την πίστη της στον Θεό.

«Είμαι πάρα πολύ κοντά στον Θεό. Δεν σου κρύβω ότι μικρότερη έχω περάσει από πάρα πολλές φάσεις. Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, καθημερινά – μικρά θαύματα. Δεν είναι κακό να κάνουμε ομολογία πίστεως. Εγώ το λέω, σου απαλύνει την ψυχή αυτό το πράγμα. Ειδικά από τότε που βρήκα τον πνευματικό μου, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Γαληνεύει η ψυχούλα μου και όλα πάνε τέλεια», είπε αρχικά η Ιουλία Καλλιμάνη.

Δείτε εικόνες: 


Για την απώλεια του πατέρα της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Μια απώλεια, είναι μία απώλεια και ειδικά ενός γονέα. Πάντα το παιδί το βιώνει πάρα πολύ έντονα. Το βρίσκεις παντού μπροστά σου, στις φιλικές και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Όταν τα έβρισκα λίγο σκούρα είχα ανάγκη αυτό που λέμε «πατρική φιγούρα». Έλεγα στην μαμά μου, ότι δεν ζει και ο μπαμπάς μου να το πω κάτι…».

Για την ιστορία, στηρίγματα στη ζωή της είναι η μητέρα της και ο αδελφός της, με τους οποίους είναι πολύ δεμένη. Τον πατέρα της τον έχασε δυστυχώς σε ηλικία μόλις 2 ετών, επομένως οι μνήμες της με εκείνον είναι ελάχιστες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr