Δήμητρα Παπαδοπούλου - Γιάννης Μπέζος: 31 χρόνια αργότερα αναβιώνουν τους «Απαράδεκτους» - Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος αναβιώσαν με ένα συγκλονιστικό βίντεο τους «Απαράδεκτους», την σειρά που πριν από 31 χρόνια ήταν η απόλυτη επιτυχία.

Με αφορμή τις εμφανίσεις τους στη «Ταράτσα του Φοίβου» οι δύο ηθοποιοί έκαναν ένα επικό σκετς και αποθεώθηκαν από το κοινό.

«Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω. Εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ρώτησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον Γιάννη Μπέζο.

«Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!», απάντησε ο Γιάννης Μπέζος με το χαρακτηριστικό ύφος του θρυλικού του ρόλου και πρόσθεσε: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».

Απολαύστε το:

Δίπλα τους κάθονταν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

Διαβάστε ακόμα: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου & η «Οδύσσεια» του πρώτου της μπάνιου – Η ηθοποιός μας φτιάχνει για ακόμα μια φόρα την διάθεση (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Άννα Διαμαντοπούλου: Το χιουμοριστικό βιντεάκι με τους «Απαράδεκτους» & τον Στ. Φασουλή – Τους μιλάει για την σημασία των επερχόμενων εκλογών & η Δήμητρα Παπαδοπούλου την πειράζει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr