Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Το υπέρλαμπρο Celia Kritharioti νυφικό της είχε κεντημένους 500.000 κρυστάλλους & ολοκληρώθηκε μετά από 1.200 ώρες (φωτό)

«Περίπλοκα μοτίβα λουλουδιών, εμπνευσμένα από βασιλικά μοτίβα αιώνων, ήταν ραμμένα με το χέρι πάνω στο ύφασμα», είπε η Κριθαριώτη.

Το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον καλό της, τον Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη της Αθήνας.

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα ήταν πραγματικά υπέρλαμπρη μέσα από το νυφικό που δημιούργησε για εκείνη η αγαπημένη της σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη.

Το νυφικό ήταν συγκλονιστικό με ζωγραφισμένη στο χέρι οργάντζα, λαιμόκοψη Bardot με κεντημένη φάσα, εφαρμοστό μπούστο και γαλλική δαντελένια φούστα σε γραμμή Α καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια με ντελικάτες διακοσμήσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γάμος

Η σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη μίλησε στο βρετανικό HELLO! για την δημιουργία αυτού του «διαμαντιού».

«Το κέντημα ήταν μια από τις πιο απαιτητικές πτυχές. Περίπλοκα μοτίβα λουλουδιών, εμπνευσμένα από βασιλικά μοτίβα αιώνων, ήταν ραμμένα με το χέρι πάνω στο ύφασμα», είπε η Κριθαριώτη.

nufh-vasilikos-gamos__1_

«Συνολικά, εφαρμόστηκαν πάνω από 500.000 μικροσκοπικοί κρύσταλλοι και λουλούδια, όλα με το χέρι. Μια ομάδα τεχνιτών εργάστηκε σχεδόν 1.200 ώρες για να ολοκληρωθεί. Κάθε λεπτομέρεια αξιολογήθηκε και τελειοποιήθηκε μέσα από πολλές πρόβες για να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία λάμψης και πολυπλοκότητας».

nufh-vasilikos-gamos__2_

«Κάθε πινελιά εφαρμόστηκε προσεκτικά, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα που κάνει αυτό το φόρεμα να ξεχωρίζει. Εκτός από τη ζωγραφική, το φόρεμα διαθέτει περίπλοκα χειροποίητα κεντήματα, σχεδιασμένα να συμπληρώνουν τη συνολική αισθητική προσθέτοντας βάθος και υφή», εξήγησε.

nifi-arthrou

«Ξεκίνησε με αμέτρητες διαβουλεύσεις για να συλλάβουμε το όραμα και την ουσία που απαιτεί ένα βασιλικό φόρεμα. Κάθε στοιχείο εξετάστηκε προσεκτικά, από την επιλογή του υφάσματος μέχρι τα πιο μικρά διακοσμητικά», είπε.

Μετά από όλα αυτά το νυφικό ήταν έτοιμο για να το φορέσει η Πριγκίπισσα Θεοδώρα και να συγκλονίσει.

Η καθυστέρηση του γάμου όχι μία αλλά δυο φορές έδωσε στη σχεδιάστρια άφθονο χρόνο για να τελειοποιήσει το φόρεμα της Θεοδώρας. 

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Αντί για στέφανα τους έστεψαν με κορώνες – Ο συμβολισμός της βασιλικής παράδοσης (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένος ο Πρίγκιπας Παύλος για τον γάμο της αδελφής του, Θεοδώρας: «Ο πατέρας μου την αγαπούσε αφάνταστα, θα ήταν πολύ χαρούμενος» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr