Matthew Perry: Ο Δρ. Μαρκ Τσάβεζ παραδέχτηκε την ενοχή του για τον θάνατο του ηθοποιού – «Προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επανορθώσει» (φωτό)

Η δίκη του αναμένεται τον Μάρτιο.

Ο δρ. Μαρκ Τσάβεζ, ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends», Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) δήλωσε ένοχος για συνωμοσία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος 'Αντζελες, σχετικά με τη χορήγηση κεταμίνης στον ηθοποιό.

Είναι το τρίτο πρόσωπο που παραδέχεται την ενοχή του στον απόηχο της θανατηφόρας υπερβολικής δόσης του συγκεκριμένου αναισθητικού στον Καναδό ηθοποιό τον περασμένο χρόνο.

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς απέδωσαν ελαφρύτερες κατηγορίες στον Chavez και σε άλλους δύο με αντάλλαγμα τη συνεργασία τους, καθώς κυνηγούν δύο ακόμη άτομα που θεωρούν περισσότερο υπεύθυνους για τον θάνατο του Πέρι. 

Αυτοί είναι, ο δεύτερος γιατρός φερόμενος ως «έμπορος» της κεταμίνης, δρ. Σαλβαντόρ Πλασένσια και η Τζασβίν Σάνγκα που είναι γνωστή ως «η βασίλισσα της κεταμίνης». 

Η δίκη τους αναμένεται τον Μάρτιο.

Ο Τσάβεζ παραδέχθηκε στην συμφωνία απολογίας του ότι προμηθεύτηκε κεταμίνη από την πρώην κλινική του και από εταιρεία χονδρικής πώλησης - διανομής, στην οποία υπέβαλε πλαστή συνταγή. 

Ο δικηγόρος του Μάθιου Μπίνινγκερ δήλωσε τον Αύγουστο ότι είναι «απίστευτα μετανιωμένος» και «προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διορθώσει το λάθος του».

Διαβάστε ακόμα: Matthew Perry: Οι 5 κατηγορούμενοι εκμεταλλεύονταν τον εθισμό του & τον υπερχρέωναν - $2.000 για ένα φιαλίδιο κεταμίνης που κόστιζε $12 (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη τώρα: Ο γραμματέας του Matthew Perry του έκανε ενέσεις κεταμίνης την ημέρα που πέθανε – Ένοχοι & 2 γιατροί για τον θάνατό του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr