Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: «Είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει – Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά» (βίντεο)

«Ήθελα πάρα πολύ το άλλο μου μισό», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Μενενάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναίδας Νέγκα «Καλύτερα αργά» και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

Αρχικά, δήλωσε: «Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει. Δεν είναι κάτι γενικό, αλλά ειδικό».

«Ήθελα πάρα πολύ το άλλο μου μισό. Προφανώς κι ήθελα να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, πχ να μας αρέσει να βλέπουμε σειρές μαζί και να μην παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά για τη διασκέδασή μας».

Όπως ανέφερε αργότερα, χαρακτηρίζει τον εαυτό της «άνθρωπο του ανήκειν». «Εγώ είμαι άνθρωπος του ανήκειν κι έτσι ξεκίνησα και αυτό το επάγγελμα. Θέλω να ανήκω και θέλω την ομάδα μου», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο:


Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν λύνονται δια μαγείας τα θέματα. Θα φτάσω στην τρέλα, θα αγχωθώ πολύ ανάλογα με την κατάσταση». 

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και παρόλο που είναι πολύ ερωτευμένοι κάνουν διακριτικές εμφανίσεις, καθώς αποφεύγουν και τα φώτα της δημοσιότητας.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο σκηνοθέτης έχει δύο κόρες.

Η Δέσποινα και η Κωνσταντίνα, που είναι 13 και 10, είναι η δύναμη του και τις απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του. 

Διαβάστε ακόμα: Σωτήρης Τσαφούλιας: Στο θέατρο ο σκηνοθέτης - χέρι, χέρι με την όμορφη σύντροφό του Άννα Μενενάκου (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Μιχαήλ-Άννα Μενενάκου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με satin μπλουζάκια – Επιβεβαιωμένα, η απόλυτη τάση για το 2024 (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr