Αποσύρεται η Νάνα Μούσχουρη από την μουσική σκηνή: «Δεν μπορώ να παριστάνω πως είμαι νέα πια - Νομίζω έχω κάνει αρκετά» (βίντεο)

Στις 13 Οκτωβρίου, η Νάνα Μούσχουρη θα γιορτάσει τα 90 της χρόνια.

Λίγο πριν κλείσει τα 90 της χρόνια, η Νάνα Μούσχουρη ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχαιρετήσει τη σκηνή, σε μια συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

«Θέλω να δώσω μερικές παραστάσεις ακόμη, και αυτό θα είναι όλο» δήλωσε η Νάνα Μούσχουρη στη συνέντευξη αυτή, που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού.

«Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να παριστάνω πως είμαι νέα. Δεν θέλω να κάνω τον κόσμο να υποφέρει. Δεν έχω το δικαίωμα να ανέβω στη σκηνή και να μην τραγουδήσω καλά, ακόμη κι αν το κοινό με χειροκροτήσει γι' αυτό», είπε ακόμη.

Το 2008, η Νάνα Μούσχουρη, η οποία έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 1.500 τραγούδια, έδωσε μια αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Αθήνα, όμως την επόμενη χρονιά ανέβηκε ξανά στη σκηνή, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει μακριά από το κοινό της.

Στις 13 Οκτωβρίου, η Νάνα Μούσχουρη θα γιορτάσει τα 90 της χρόνια. Με την ευκαιρία αυτή θα βγει ένα άλμπουμ με μερικές από τις επιτυχίες της που ξαναηχογραφήθηκαν από ορχήστρα. «Όταν ακούω αυτές τις ηχογραφήσεις, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», εξομολογήθηκε στο Spiegel.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Αλιάγας αγκαλιά με την Νάνα Μόσχουρη - "Η φίλη" μου

Διαβάστε ακόμα: Η Νανά Μούσχουρη αποχαιρετά τον Αλέν Ντελόν - "Παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου - Μεγάλο προνόμιο που σε γνώρισα" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr