Μπλε νυφικό - Γιατί η Τζάκι απέκλεισε το λευκό; Το υπέροχο ολοκέντητο μίνι πέπλο (φωτό)

Μία alternative επιλογή θα λέγαμε

Αν ρωτούσατε κάποιον από τους φίλους της Jackie Alemany τι χρώμα νυφικό θα φορούσε, σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγαν λευκό.

«Είμαι λίγο αντίθετη από τη φύση μου», εξηγεί η Jackie Alemany, μια ερευνήτρια ρεπόρτερ της Washington Post.

Όταν λοιπόν η Alemany και ο σύζυγός της (πλέον), Jake Levine, βοηθός του προέδρου Joe Biden, ξεκίνησαν να σχεδιάσουν τον καλοκαιρινό τους γάμο στο Montauk, είχαν μόνο μια σκέψη στο μυαλό τους:

"Πόσο χαρούμενο και ιδιότροπο μπορούμε να κάνουμε το Σαββατοκύριακο;"

Για την Alemany, το νυφικό ήταν βασικό στοιχείο για την επίτευξη αυτού του οράματος.

instagram @lindseyshorterweddings

Αν και, αφού δοκίμασε μερικά κλασικά λευκά φορέματα για χατίρι της γιαγιάς της, η Alemany ένιωσε έναν μικρό πειρασμό για μια πιο παραδοσιακή νυφική ​​εμφάνιση.

«Έλεγα: «Βλέπω πώς οι άνθρωποι παγιδεύονται τόσο πολύ σε αυτό και πηγαίνουν με κάτι που δεν τους αρέσει πραγματικά», σημειώνει η Alemany.

Ωστόσο, έμεινε πιστή στο ένστικτό της και συνέχισε την αναζήτηση για το τέλειο, παιχνιδιάρικο φόρεμά της.

Κάποια στιγμή, ένας φίλος θυμήθηκε ένα μπλε νυφικό που τους είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πριν από λίγα χρόνια: «Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό φόρεμα», εξηγεί η Alemany.

Μετά από πολλές επισκέψεις σε καταστήματα νυφικών της Νέας Υόρκης και πειραματισμούς με διαφορετικές αποχρώσεις του dusty μπλε και ροζ τούλι, η Alemany είδε τον γάμο της Alexa Buckley (φίλης και πρώην συμμαθήτριας) στη Vogue και θυμήθηκε τα σχέδια του Mark Ingram.

«Ήμουν θαυμάστρια του Mark Ingram, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον είχα επισκεφθεί στα ταξίδια μου στη Νέα Υόρκη. Επέστρεψα στη Νέα Υόρκη και ρώτησα αν μπορούσε να κάνει κάτι σε μπλε για μένα – και μου είπε ναι!», θυμάται η Alemany.



H Alemany και ο Ingram δούλεψαν μαζί για να επιλέξουν το σωστό ύφασμα και την τέλεια απόχρωση του μπλε πριν επεξεργαστούν τα δείγματα από τους κατασκευαστές τους στην Ιταλία.

instagram @ashleydouglassevents

Σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, η Alemany είχε κάποιες αναφορές στο μυαλό της: την ονειρική επική Ιουλιέτα των πνευμάτων του 1956 του Fellini και την κλασική Alice in Wonderland της Disney.

«Μόλις πήρα το φόρεμα, ένιωσα ότι ταίριαζε τέλεια», θυμάται.

«Ένιωθα σαν μια πριγκίπισσα του παραμυθιού».

Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε στο 100%.

Ένα παραμυθένιο στράπλες φόρεμα όλο τούλι με μίνι πέπλο!

Εσείς θα φορούσατε κάτι άλλο πέρα από λευκό;

Διαβάστε ακόμη: Millie Bobby Brown - Jake Bongiovi: Ο παραμυθένιος γάμος σε ένα κτήμα στην Τοσκάνη – Το δαντελένιο Oscar de la Renta νυφικό, το Tom Ford κουστούμι & το τρυφερό «I do» κάτω από λευκά άνθη (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Γάμος πριγκίπισσας Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Τα 6+1 βίντεο - Η άφιξη της νύφης με τον αδερφό της, Παύλο & η κοπή της εντυπωσιακής τετραώροφης τούρτας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr