Ενθουσίασε τους χιλιάδες θεατές του Ηρωδείου η μεγάλη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη - Εκλεκτή Καλεσμένη η Larisa Martinez

Με τίτλο «Symphony of Life»

Μια μαγική βραδιά έζησαν οι χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο κατάμεστο Ηρώδειο την μοναδική συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή Μάριου Φραγκούλη με τίτλο «Symphony of Life»

Ο σπουδαίος Έλληνας τενόρος ερμήνευσε με τον δικό του ασυναγώνιστο τρόπο τη δική του "Συμφωνία" για τη Ζωή με τραγούδια ξεχωριστά που καταχειροκροτήθηκαν από το ενθουσιώδες κοινό της συναυλίας.

Δίπλα στον Μάριο Φραγκούλη μία σημαντική και εκλεκτή καλεσμένη, η διακεκριμένη Αμερικανίδα σοπράνο Larisa Martinez που με την αισθαντική φωνή της κατέκτησε και το ελληνικό κοινό.



Τους σπουδαίους ερμηνευτές συνόδευσε Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του ταλαντούχου Στάθη Σούλη High light της βραδιάς το καινούργιο τραγούδι του Μαρίου Φραγκούλη με τίτλο «Άνοιξες δρόμους» που θα κυκλοφορήσει  1η Νοεμβρίου και ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε για πρώτη φορά και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του Ηρωδείου. 



Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Μάριο Φραγκούλη ενώ οι στίχοι στην Λήδα Ρουμάνη.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν για τη υποστήριξη του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού  «ΑΝΙΜΑ» που ασχολείται με θέματα που αφορούν στην  ψυχική υγεία, στην κοινωνική στήριξη και στην έμπρακτη φροντίδα σε όποιον την έχει άμεσα ανάγκη.  https://www.animahome.gr/

Βρείτε τα social media των καλλιτεχνών εδώ: 

www.mariofrangoulis.com    Instagram: mariofrangoulis
www.larisamartinez.com       Instagram: larisamartinezsoprano

Διαβάστε ακόμη: Μάριος Φραγκούλης: Ο αγαπημένος διεθνής ερμηνευτής μαζί με τους συνεργάτες του βρίσκονται στη τελική ευθεία για το «Symphony of Life» - Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού !

Διαβάστε ακόμη: Μάριος Φραγκούλης: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη συναυλία «Symphony of Life» στο Ηρώδειο - Καλεσμένη μαζί του η εκλεκτή, διακεκριμένη Larisa Martinez

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr