Βασίλισσα Mary: Η απίθανη αντίδραση της όταν της λένε ότι θα φάει έντομα – Γελάει νευρικά αηδιασμένη – Δείτε το βίντεο

Το γεύμα στην Βραζιλιά με ντόπιους!

Η Βασίλισσα Μαίρη της Δανίας την προηγούμενη εβδομάδα είχε επισκεφτεί τον Αμαζόνιο, με σκοπό να μιλήσει με τον Υπουργό Κλίματος της Βραζιλίας, Λαρς Άαγκαρντ, και επικεντρώθηκαν στην «συνεργασία Δανίας-Βραζιλίας για τη βιοποικιλότητα, την υγεία και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών».

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε από  από την περιοδεία της, η Βασίλισσα Μαίρη φαίνεται να είναι καλεσμένη σε ένα γεύμα με κατοίκους της περιοχής και περιμένει με ανυπομονησία να δοκιμάσει τα τοπικά φαγητά.

Η αντίδρασή της είναι συγκλονιστική, όταν αντιλαμβάνεται ότι θα φάει έντομα.

Σε ένα βίντεο φαίνεται η Βασίλισσα της Δανίας να κοιτάζει μέσα σε ένα μπολ που έχει τοποθετηθεί μπροστά της και να προσπαθεί να καταλάβει τι θα φάει.

Της λένε και η Βασίλισσα Μαίρη γουρλώνει τα μάτια της και μένει με την απορία και την αηδία ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της. 

Δείτε το βίντεο:

Γελάει νευρικά όταν καταλαβαίνει τι γίνεται. Απίθανη αντίδραση!

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Mary - Σμαραγδί & magenta: Ο απολυτός στιλιστικός συνδυασμός – Με μάξι σατέν φούστα & κρεπ μπλουζα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Mary από τη Βραζιλία! Με ριγέ shirt dress & υπέροχη πλεκτή ζώνη - Το απόλυτο style inspo της σεζόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr