Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Αγχώθηκα πολύ στον πρώτο χορό του γάμου, καλύτερα να έκανα πρεμιέρα στο Ηρώδειο» - «Περάσαμε πολύ όμορφα, όμως το χαρήκαμε» (βίντεο)

«Εγώ εκείνη τη μέρα είχα λίγο άγχος, νόμιζα ότι δεν θα έχω, όσο προχωρούσε το μυστήριο το ξεπέρασα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε προχθές με την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα της κόρης του, Αγοραστή Αρβανίτη.

Αρχικά, μίλησε για την επερχόμενη θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί: «Θα υποδυθώ την διευθύντρια στο σχολείο της Ματίλντα. Κάνουμε πρόβες, χτίζουμε τον ρόλο και θα πάμε στην παράσταση. Έχω ξανακάνει γυναικείο ρόλο, είχα κάνει μία γιαγιά και έναν ακόμη ρόλο. Είναι όρος να παίζεται από άντρα αυτός ο ρόλος, στο θέατρο. Η κακία είναι το κυρίαρχο στοιχείο της διευθύντριας».

Για τον γάμο του ανέφερε: «Για βάφτιση πηγαίναμε και λέμε “δεν παντρευόμαστε;”. Βέβαια, αν βιαστήκε γιατί είμαστε μόνο 16 χρόνια. Δεν ξέρω, βιαστήκαμε; Εγώ εκείνη τη μέρα είχα όμως λίγο άγχος, νόμιζω ότι δεν θα έχω, αλλά όσο προχωρούσε το μυστήριο το ξεπέρασα. Ήταν ένας γάμος σε κλειστό κύκλο, με καλούς συγγενείς και φίλους. Περάσαμε πολύ όμορφα, το χαρήκαμε».

Δείτε το βίντεο:


«Μου αρέσει η παράδοση, μου αρέσουν τα ήθη και τα έθιμα, αλλά εμένα μου αρέσει να κινούμαι σύμφωνα με το ένστικτό μου και στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί είμαστε δύο άτομα πια τρεις, να είναι κάτι που να μας εμπνέει και τους δύο και έτσι πράξαμε. Δεν ήταν ο γάμος στα σχέδιά μας. Είχαμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά θέλαμε να το ζήσουμε και το αποφασίσαμε. Κυρίως έγινε για την μπέμπα βέβαια όλο αυτό και μετά για εμάς. Ήταν η μέρα της Θωμαΐδος».

«Εκεί που πίστευα ντάξει τι θα γίνει, ένα χαρτί είναι; Την μέρα του συμφώνου, νιώσαμε διαφορετικά, σαν να σφραγίσαμε αυτό το πράγμα, ήταν καθαρά αίσθηση, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είχε κάτι, όπως και τώρα με το μυστήριο πάλι κάτι μας έδωσε, σαν να βγήκε πιο ώριμος, πιο μεγάλος από προχθές το βράδυ. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Εμένα κάτι μου έδωσε και το ίδιο νομίζω ένιωσε και η σύζυγός μου. Ήταν όμορφο που ήρθαν άνθρωποι που αγαπάς, φίλοι».

«Αγχώθηκα στον πρώτο χορό στο γλέντι του γάμου και είπα "Καλύτερα να έκανα πρεμιέρα στο Ηρώδειο". Τόσο άγχος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογείται για την κόρη του: "Αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια - Είμαι πανευτυχής"

Διαβάστε ακόμα: Θανάσης Τσαλταμπάσης - Αγοραστή Αρβανίτη: Παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους – Έλαμπαν από ευτυχία (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr