Vintage moment: Μάρω Κόντου, Δημήτρης Παπαμιχαήλ & Λίλη Παπαγιάννη! Θυμάστε σε ποια τηλεοπτική σειρά συναντήθηκαν τα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου;

Είχε προβληθεί από την ΕΡΤ το 1977

Προσδεθείτε γιατί θα κάνουμε ένα ονειρικό flashback στο χρόνο!

Μεταφερόμαστε στο 1977 και συναντούμε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Μάρω Κοντού και την Λίλη Παπαγιάννη σε ένα έγχρωμο κλικ.

Οι τρεις μεγάλοι ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική σειρά "Οι ένοχοι".

Επρόκειτο για μία αστυνομική σειρά μυστηρίου 14 45λεπτων επεισοδίων , η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 1977 στην ΕΡΤ και ολοκληρώθηκε την Τρίτη 3 Μαίου 1977.

Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ , η Μάρω Κοντού , ο Αλέξης Δαμιανός , ο Ανδρέας Φιλιππίδης , η Λίλη Παπαγιάννη , ο Τίμος Περλέγκας κ.α.

Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Κουτσομύτη!

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης της Έλενας Μακρή σημειώνεται:

Flash back: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, η Μάρω Κοντού και η Λίλη Παπαγιάννη, σε μια σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «Οι Ένοχοι» του 1977.

Το σήριαλ μυστηρίου σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη είχε προβληθεί από την ΕΡΤ το 1977 με τον Παπαμιχαήλ να υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός μικρού ξενοδοχείου σε μια ερημική τοποθεσία, όπου αποκλείονται από τα χιόνια επτά άνθρωποι.

Ξαφνικά η εμφάνιση ενός μυστηριώδους επισκέπτη αναστατώνει τη ζωή τους.

Η σειρά δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη και όπως η πλειοψηφία των αγαπημένων σήριαλ των πρώτων χρόνων της κρατικής τηλεόρασης δεν σώζεται σήμερα, καθώς ακολουθώντας μια διεθνή τότε πρακτική, οι βιντεοταινίες τους σβήστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ξανά χωρίς να υπάρχουν απαραίτητα αντίγραφα. 

Διαβάστε ακόμη: Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο άρχοντας του ελληνικού σινεμά έπαιξε μετά το εγκεφαλικό του με την Μάρω Κοντού σε ταινία - Ενώ τραύλιζε στον φακό, τα έλεγε μονορούφι!!! (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μάρω Κοντού: «Σήμερα στα 90, λέω: "Είσαι υπέροχη, Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!”» - Τι είπε για το παιδί που δεν έκανε

Διαβάστε ακόμη: Vintage moment: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη & ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έτοιμοι για τη νέα τους παράσταση μετά το διαζύγιο - Θρίαμβος στο θέατρο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr