Γιώργος Λιάνης για την σύντροφό του: «Την αγαπώ βαθιά, έχουμε 20 χρόνια διαφορά» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει τρεις γάμους με ισάριθμα διαζύγια. 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης έκλεισε τα 82 και με αφορμή αυτό  έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην κάμερα του «Πρωινού ΣουΣού».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο ξάδελφος της Δήμητρας Λιάνη της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, ανέφερε: «Έκλεισα τα 82 μου χρόνια και ευχήθηκα να συνεχίσω να έχω αγάπη για τους ανθρώπους και εσωτερική ηρεμία».

«Πάντα ήμουν δημοσιογράφος, ακόμα κι όταν ήμουν στην πολιτική. Δεν έφυγα ποτέ από τη δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία είναι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο όμορφο επάγγελμα του κόσμου».

Δείτε ακόμα: 


Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Λιάνης μιλάει για πρώτη φορά έτσι: για την ξαδέλφη του την Δήμητρα και τις κακές τους σχέσεις, πόσο κακός εραστής ξεκίνησε, πόσο πόνεσε από τον χωρισμό του με την Κοραλία Καράντη!

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε για τη συγγένειά του με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. «Η συγγένειά μας με βοήθησε, αλλά δεν το είχα ανάγκη, επειδή ήμουν επώνυμος δημοσιογράφος. Υπήρξε εποχή που δεν με αποκαλούσαν με το όνομά μου, αλλά ημουν "ο ξάδερφος". Αυτή ήταν η κακεντρέχεια του χώρου», σημείωσε.

Για την προσωπική του ζωή. «Είμαι με μια γυναίκα, την αγαπώ βαθιά, με τη σύντροφό μου έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ξέρει πόσο αγαπούσα τη μητέρα του και πόσο με αγαπούσε κι εκείνη», είπε κλείνοντας.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει τρεις γάμους με ισάριθμα διαζύγια. Από τον πρώτο γάμο του απέκτησε μια κόρη, την Τατιάνα.

Το 1978 παντρεύτηκε την τραγουδίστρια, Λιζέτα Νικολάου, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Αλέξανδρο. Το ζευγάρι χώρισε το 1983. 

Σύζυγός του υπήρξε και η ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, από το 2003 έως το 2013 όταν πήραν διαζύγιο

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λιάνης: Απαντά πρώτη φορά για την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε αντιδράσεις - "Με αγάπη και σεβασμό προς όλους"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr