Lisa Marie Presley: Η μονάκριβη κόρη του Elvis κρατούσε το σώμα του νεκρού γιου της στο σπίτι για 2 μήνες πριν τον θάψει – Από που πήρε την ιδέα; (φωτό)

Η Riley, η πρώτη εγγονή του Presley αποκάλεσε την εμπειρία της διατήρησης του αδελφού της, Benjamin «παράλογη».

Στα μεταθανάτια απομνημονεύματά της κόρης του Έλβις Πρίσλει, Λίζα με τίτλο From Here To The Great Unknown, τα οποία ολοκλήρωσε η κόρη της Riley Keough, περιγράφεται  λεπτομερώς γιατί κράτησε τον γιο της Benjamin Keough , στον πάγο για δύο μήνες μετά τον θάνατό του το 2020.

«Δεν υπάρχει νόμος στην πολιτεία της Καλιφόρνια ότι πρέπει να θάψεις κάποιον αμέσως», έγραψε η Lisa Marie στο βιβλίο.

Αυτό το εμπνέυστηκε από τον θάνατο του πατέρα της, του θρυλικού Έλβις Πρίσλει

«Το να έχω τον πατέρα μου στο σπίτι μετά το θάνατό του ήταν απίστευτα χρήσιμο γιατί μπορούσα να πάω και να περάσω χρόνο μαζί του και να του μιλήσω».

Η Lisa με την Riley 

Και η Riley πρόσθεσε ότι ήταν «πραγματικά σημαντικό» για τη μητέρα της να «έχει άφθονο χρόνο για να τον αποχαιρετήσει, με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει με τον μπαμπά της».

Γιατί η Riley Keough λέει ότι η μαμά Lisa Marie Presley πέθανε «από ραγισμένη καρδιά»

Μετά το θάνατο του Έλβις το 1977 - όταν η μοναχοκόρη του ήταν μόλις 9 ετών – ο Βασιλιάς της Ποπ θάφτηκε στην ιδιοκτησία του κτήματός του στο Μέμφις Graceland, όπου η Λίζα Μαρί πέρασε χρόνο ως παιδί. 

Σύμφωνα με το E!News, η κόρη του Πρίσλει είχε έναν ακόμη λόγο για να διατηρήσει το σώμα του γιου της κοντά της πριν από την ταφή του: τη συζήτηση για το αν θα τον θάψει στο Μέμφις ή στη Χαβάη.

Τόνισε: «Ένιωσα τόσο τυχερή που υπήρχε ένας τρόπος που θα μπορούσα ακόμα να τον μεγαλώσω, να τον καθυστερήσω λίγο περισσότερο, ώστε να μπορέσω να γίνω εντάξει με το να τον ξεκουράσω».

Η Riley, η πρώτη εγγονή του Πρίσλει αποκάλεσε την εμπειρία της διατήρησης του αδελφού της, Benjamin «παράλογη».

Εν τέλει πήρε την απόφαση και έθαψε τον γιό της, στην Graceland, όπου θάφτηκε και εκείνη πέρυσι.

Η κόρη της Riley έχει μοιραστεί στο παρελθόν ότι η μητέρα της δεν ήταν ποτέ πραγματικά σε θέση να ξεπεράσει τη θλίψη της.

«Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει δύναμη για μένα και τις μικρότερες αδελφές μου μετά τον θάνατο του Ben, αλλά ξέραμε πόσο πονούσε».

 «Η μητέρα μου πέθανε σωματικά από τις συνέπειες της χειρουργικής επέμβασης, αλλά όλοι γνωρίζαμε ότι πέθανε από ραγισμένη καρδιά».

Η Λίζα Μαρί ήταν η μοναχοκόρη του Βασιλιά της Ποπ Έλβις Πρίσλει και της Πρισίλα.

Παντρεύτηκε 4 φορές και απέκτησε 4 παιδιά.

Ο πρώτος της γάμος (1988-1994) ήταν με τον μουσικό Ντάνι Κίου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά: την Ράιλι Κίου (29 Μαΐου 1989) και τον Μπέντζαμιν Κίου (21 Οκτωβρίου 1992).

Ο Μπέντζαμιν αυτοκτόνησε το 2020…

Ο δεύτερος (1994-1996) ήταν με τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον, ο τρίτος (2002-2004) ήταν με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ και ο τέταρτος (2006-2021) ήταν με τον κιθαρίστα-παραγωγό Μάικλ Λόκγουντ, με το οποίο  απέκτησε δυο δίδυμες κόρες.

Διαβάστε ακόμα: Riley Keough: Θα κάνει περιοδεία για τα απομνημονεύματα της αείμνηστης μητέρας της, Lisa Marie Presley - Αποκαλύψεις & ενδιαφέρουσες συζητήσεις (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Elvis Presley: Ο «Βασιλιάς» του Rock & Roll & απόλυτος γόης του Hollywood με την πολυτάραχη ζωή – Ο έρωτας με την Priscilla, τα ναρκωτικά & τα τραγούδια που άφησαν εποχή (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr