Melania Trump: Είναι φίλη αλληλογραφίας με τον Βασιλιά Κάρολο – «Ανταλλάσσουμε επιστολές από το 2022» (φωτό)

Αναρωτιέστε για τι πράγμα μιλάνε;

Τον Ιούνιο του 2019, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ταξίδεψαν στην Αγγλία για επίσημη επίσκεψη στο Παλάτι.

Εκεί συνάντησε την Βασίλισσα Ελισάβετ, τον τότε Πρίγκιπα Κάρολο και την υπόλοιπη royal οικογένεια.

Ξεκίνησε από τότε μια φίλια;

Στα νέα επώνυμα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν την Τρίτη, η Μελάνια Τραμπ σημειώνει ότι η ίδια και ο σύζυγός της φιλοξένησαν κάποια χρόνια αργότερα τον Βασιλιά Κάρολο Γ' και τη Βασίλισσα Καμίλα για ένα μικρό δείπνο.

«Ο Ντόναλντ και εγώ κάναμε ένα δείπνο προς τιμήν του Πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας στην κατοικία του πρεσβευτή των ΗΠΑ – μια τέλεια έκφραση των διαχρονικών δεσμών μεταξύ των εθνών μας», γράφει. 

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Μελάνια προσθέτει ότι η ίδια και ο Τραμπ συνέχισαν να διατηρούν επαφή με τον Βασιλιά μέσω επιστολών.

«Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από την ζωή, στείλαμε με τον Ντόναλντ μια εγκάρδια επιστολή με τα συλλυπητήρια μας», γράφει. «Δυστυχώς, η Αυτού Μεγαλειότητα της δεν μπόρεσε να μας επισκεφθεί πριν από το θάνατό της το 2022, αλλά η φιλία μας με τη βασιλική οικογένεια συνεχίζεται και ανταλλάσσουμε επιστολές με τον βασιλιά Κάρολο μέχρι σήμερα».

Μπορεί να αναρωτιέστε τι βρήκαν ο Κάρολος και η Μελάνια για να μιλήσουν κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, αλλά η απάντηση πιθανότατα δεν θα αποτελέσει έκπληξη για όποιον γνωρίζει το πάθος του βασιλιά για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή. 

«Οι δρόμοι μας είχαν διασταυρωθεί πριν από πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη», λέει η Μελάνια. «Αυτή τη φορά συμμετείχαμε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τη βαθιά ριζωμένη δέσμευσή του για τη διατήρηση του περιβάλλοντος».

Διαβάστε ακόμα: Melania Trump για τις γυμνές της φωτογραφίες: «Δεν μπορούμε πλέον να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;» - Η πρώην Πρώτη Κυρία υπερασπίζεται το παρελθόν της (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Χόρεψε & γέλασε με την ψυχή του! – Η Βασίλισσα Καμίλα τον χάζευε με περηφάνεια – Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr