39χρονη μητέρα κακοποίησε σεξουαλικά δύο 15χρονους σε τζακούζι - Ο σύζυγός της, την παράτησε, αυτή συνέχισε ,τα αγόρια τα έχασαν & υπέκυψαν (φωτό & βίντεο)

«Αν δεν ανέβεις πάνω, η σχέση μας τελείωσε», της είπε ο σύζυγος, όταν την είδε με τους μικρούς,

Μια 39χρονη μητέρα κακοποίησε σεξουαλικά δυο δεκαπεντάχρονους όσο ήταν διακοπές με την οικογένειά της.

Η Allison Schardin, ομολόγησε την ενοχή της για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά τρίτου βαθμού. 

Στις 14 Ιανουάριου η Schardin ήταν διακοπές με τον συζυγό της και τους γιούς της στο Κολοράντο όταν εντόπισε τους δύο 15χρονους που ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα τους στο χόκεϊ. 

Ενώ ήταν με τα αγόρια στο υδρομασάζ, ο σύζυγός της φώναξε: «Αν δεν ανέβεις πάνω, η σχέση μας τελείωσε».

Η 39χρονη έφυγε εκείνη την στιγμή, αντάλλαξε όμως στοιχεία επικοινωνίας με τα θύματα και αργότερα έστειλε μήνυμα σε ένα από αυτά για να δει αν μπορούσε να πάει στο δωμάτιό του αφού τσακώθηκε με τον σύζυγό της. 

Δείτε το βίντεο:

Έκανε σεξ με τα 2 αγόρια ενώ ένα τρίτο παρακολουθούσε.

«Έχετε ήδη μια γυναίκα 38 ετών, μια γυναίκα στο κρεβάτι σας, δεν θέλετε να κάνετε περισσότερα», είπε, σύμφωνα με ένα από τα θύματα.

Το ένα από τα θύματα δήλωσε ότι «δεν ήξερε πως να πει όχι» και τελικά είπε ναι αν και «δεν ήταν απόλυτα σύμφωνος με αυτό».

39xroni-ipa4

Το επόμενο πρωί, η 39χρονη συνάντησε τα αγόρια σε ένα παγοδρόμιο όπου έπαιζαν και το ένα από τα θύματα υποστήριξε ότι «όλοι άρχισαν να νευριάζουν και εκείνος έτρεμε στον πάγκο κάποια στιγμή επειδή ήθελε να αφήσει αυτό που συνέβη το προηγούμενο βράδυ στο παρελθόν και εκείνη προσπαθούσε να τους ακολουθήσει, “ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό”».

39xroni-ipa

Οι διακοπές τελείωσαν και η Allison επικονώνησε μαζί τους και πάλι για να ζητήσει συγγνώμη και να τους πει να μην μιλήσουν.

Δυστυχώς, η 39χρονη τελικά ομολόγησε την ενοχή της και πέτυχε συμφωνία για φυλάκιση όχι μεγαλύτερη από 8 μήνες, σύμφωνα με την Star Tribune. 

Εννοείται ο σύζυγός της, την παράτησε και πήρε τα παιδιά τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr