Μαρινέλλα: Γιατί σταμάτησαν τα ιατρικά ανακοινωθέντα; Η Ματίνα Παγώνη απαντά (βίντεο)

"Δεν έχει νόημα"

Παραμένει στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα για 14η μέρα.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η μεγάλη ερμηνεύτρια έπειτα από το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη συναυλία της στο Ηρώδειο.

Ενώ καθημερινά σχεδόν εκδίδονταν νέα ιατρικά ανακοινωθέντα ξαφνικά σταμάτησαν.

Η Ματίνα Παγώνη εξήγηση στην εκπομπή του Mega, "Buongiorno" το λόγο που συνέβη αυτό.


«Δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ιατρικό ανακοινωθέν. Δεν έχει και κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί και έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στην ομάδα. Είναι σταθερή η κατάσταση αλλά όπως έχουμε πει, είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε “αύριο βγαίνει”.

Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα. Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος μιας αιμορραγίας γρήγορα, σε οποιονδήποτε ασθενή. Πόσο μάλλον σε έναν ασθενή προχωρημένης ηλικίας… Απ΄ ότι φαίνεται, από την αρχή η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι καλό το ότι έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν υπάρχει μια σοβαρή επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε ασθενή σε οποιαδήποτε ηλικία. Όμως, χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό δε βγαίνει κάθε μέρα ιατρικό ανακοινωθέν» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα: «Αν δεν υπάρξουν επιπλοκές, το επόμενο βήμα είναι το κέντρο αποκατάστασης» - Έχει επικοινωνία με την κόρη και τους γιατρούς (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα: «Υπάρχει σταδιακή απορρόφηση του αιματώματος» - Τα νεότερα για την υγεία της αγαπημένης ερμηνεύτριας που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ για 8η μέρα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα: «Η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει» - Δεν είναι σε καταστολή, όλα είναι υπέρ της λέει η Ματίνα Παγώνη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr