Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί του πρότειναν αυτό το φρούτο για την καταπολέμηση του καρκίνου - Είναι το μεσημεριανό του

Ο μονάρχης αυστηρά έτρωγε μόνο πρωινό και βραδινό

Ο Βασιλιάς Κάρολος ανέκαθεν πρόσεχε τη διατροφή του ακολουθώντας ένα σταθερό πρόγραμμα.

Μάλιστα, είχε μία συνήθεια δεκαετιών να αποφεύγει το μεσημεριανό γεύμα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο πρωινό και το βραδινό.

Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει στο BBC ότι δεν τρώει κρέας ή ψάρι δύο ημέρες της εβδομάδας, ενώ επίσης αποφεύγει τα γαλακτοκομικά μια μέρα.

Ωστόσο, στα 76 του χρόνια και με τα νέα δεδομένα (πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες) είπε να κάνει μία αλλαγή.

Με τη συμβολή των γιατρών κυρίως, οι οποίοι του πρότειναν να καταναλώνει αβοκάντο, ώστε να διατηρήσει τις δυνάμεις του μετά τις θεραπείες.

Ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στην Daily Mail: «Με κάποια απροθυμία, τώρα έχει κάτι να φάει το μεσημέρι – ένα σνακ, στην πραγματικότητα. Τώρα τρώει μισό αβοκάντο για να τον κρατήσει όλη την ημέρα. Είναι σημαντικό, ειδικά αν έχετε κάποια ασθένεια».

Ακόμη, σύμφωνα με τον γιο της Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς, ο οποίος είναι κριτικός φαγητού, ο Κάρολος σκέφτεται να μην σπαταλά φαγητό στο τραπέζι του.

«Τα πάντα ανακυκλώνονται. Αν κάτι περισσέψει, θα γίνει κάτι άλλο ή θα εμφανιστεί την επόμενη μέρα. Τίποτα δεν έχει πεταχτεί», είπε χαρακτηριστικά.

"Ο Βασιλιάς τρώει αποξηραμένα φρούτα και μέλι για πρωινό", πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Melania Trump: Είναι φίλη αλληλογραφίας με τον Βασιλιά Κάρολο – «Ανταλλάσσουμε επιστολές από το 2022» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Χόρεψε & γέλασε με την ψυχή του! – Η Βασίλισσα Καμίλα τον χάζευε με περηφάνεια – Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr