«Για σένα Τζορτζ Μπάλντοκ»: Η νίκη της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ αφιερωμένη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους - Η συγκινητική ομιλία του Μπακασέτα πριν τον αγώνα (βίντεο)

Οι παίχτες της Εθνικής αφιέρωσαν τη νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ

«Για σένα Τζορτζ Μπάλντοκ», συγκλονίζουν οι συμπαίκτες του, πριν και μετά τον αγώνα και τη νίκη επί της Αγγλίας στο Γουέμπλει με 2-1.

Οι παίχτες της εθνικής μετά τον θρίαμβο συγκεντρώθηκα όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν ότι αφιερώνουν τη νίκη τους στον Τζορτζ Μπάλντοκ κρατώντας τη φανέλα με το Νο2 που φορούσε.

Η συναισθηματική φόρτιση των παιχτών τεράστια πριν από τον αγώνα με το Τάσο Μπακασέτα αρχηγό της Εθνικής, αλλά και συμπαίκτη του Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό να μιλά και να ζητά απ' όλους να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους όπως και έκαναν στον αγώνα.

Διαβάστε ακόμα: Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου και της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Σε περιμέναμε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιου σου» -«Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα»

«Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ» - είπε και πρόσθεσες: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Πολλοί από εμάς ξέρουν τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν», ανέφερε αρχικά ο Μπακασέτας και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Τζορτζ πάντα ήταν το παράδειγμα για αυτή την ομάδα γιατί πολλές φορές έδινε και την ψυχή του. Έβαζε πιο πάνω την ομάδα από όλους και θυσίαζε ακόμα και τη σωματική του ακεραιότητα. Και σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς ας θυσιάσει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε!».

 

Η Ελλάδα σε μια ιδιαίτερη βραδιά επικράτησε για πρώτη φορά των Βρετανών, με τους Έλληνες διεθνείς να κάνουν τα πάντα και να αφιερώνουν τη νίκη στον αδικοχαμένο, Τζορτζ Μπάλντοκ. «Για σένα...» ήταν το μήνυμα της Εθνικής.
 

Δείτε ακόμα: Τζορτζ Μπάλντοκ: Από «πνιγμό» στην πισίνα πέθανε ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Περιμένουν τις τοξικολογικές για να καταλάβουν πως βρέθηκε στο νερό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr