Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω - Έμφαση στις σχέσεις & στις λύσεις σε διάφορα ζητήματα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά μέχρι το μεσημέρι είναι πιο ήπια η επιρροή της. Έτσι είναι πιο βοηθητική για τις σχέσεις μας, αλλά και για να βρούμε λύσεις σε καθημερινό επίπεδο. Όμως το απόγευμα τα πράγματα αποκτούν μια ξαφνική αίσθηση έντασης ή μπορεί να αντιμετωπίσουμε απρόοπτα, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Στις 18:53 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 19:31 που θα περάσει στον αέρινο και πιο κοινωνικό Υδροχόο. Τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σήμερα ώστε να μη φανείτε πιεστικοί προς τους άλλους, αλλά και στις αντιδράσεις σας σε πιέσεις άλλων. Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη, όπως και το κλίμα ασυνεννοησίας. Ευτυχώς η επιρροή θα είναι για λίγες ώρες οπότε είναι διαχειρίσιμη.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή το μεσημέρι και η σύνοδος με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες δημιουργούν συνθήκες ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και αντιδράστε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε σε «ουδέτερη» ζώνη και να μην υπερασπιστείτε αυτό που θεωρείτε δίκαιο. Με ευγενικό τρόπο ξεκαθαρίστε τη θέση σας ή υποστηρίξτε όποιον νιώθετε ότι αδικείται. Το βράδυ είναι σίγουρα πιο χαλαρό και άνετο με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Θα περάσετε όμορφα σε μια έξοδο με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ η μέρα ξεκινά σε ήπιους τόνους, μπορεί στην πορεία κάτι να σας κάνει να «βράζετε» ή να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης ίσως στον χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Από την άλλη, αν πιστεύετε ότι μπορεί να πέσουν οι τόνοι και να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε, αλλά και να παρουσιάσετε το δικό σας τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, ίσως με ηρεμία και ψυχραιμία να πρέπει να τους εξηγήσετε αυτό που σκέφτεστε. Ο διάλογος πάντα σώζει την κατάσταση. Το βράδυ μπορεί να έχετε κάποια πρόσκληση για μια κοινωνική εκδήλωση ή να κανονίσετε μια έξοδο με την παρέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει το μεσημέρι τετράγωνο με τον Ερμή και τις απογευματινές ώρες σύνοδο με τον Πλούτωνα, προσθέτοντας μια διάσταση νευρικότητας στην ημέρα. Αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας, καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη, προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Είναι μια πιο απαιτητική μέρα και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Ιδιαίτερα με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά μπορεί να μη διακρίνετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε. Πολύ πιο άνετο και χαλαρό το βράδυ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr