Συναυλία για τα Τέμπη: Συγκινεί η πρόβα της Τάνιας Τσανακλίδου στο Καλλιμάρμαρο - "Κι όταν γυρίσεις και σε δω..." - Το βράδυ η εκδήλωση μνήμης στα 57 θυματα (βίντεο)

Η συναυλία για τα Τέμπη θα μεταδοθεί το βράδυ ζωντανά μέσω live streaming στην πλατφόρμα estage.gr

Το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο θα διεξαχθεί η συναυλία μνήμης για τα 57 θύματα στα Τέμπη και σήμερα το πρωί οι πρόβες των καλλιτεχνών συνεχίστηκαν.

Η Τάνια Τσανακλίδου που θα τραγουδήσει το βράδυ συγκίνησε όσους βρέθηκαν στην πρόβα με την ερμηνεία της στο τραγούδι του Γιώργου Ανδρέου "Γράμμα στον Κύριο Γκάτσο".

 

Στη συναυλία για τα Τέμπη συμμετέχουν επίσης οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί.

Στη συναυλία υπάρχει sold out όμως θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα estage.gr ενώ μέχρι στιγμής πάνω από 60 δήμοι έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις σε πλατείες προκειμένου οι πολίτες να την παρακολουθήσουν από video wall.

Διαβάστε ακόμα: Ανακωχή στη διαμάχη για τη συναυλία για τα Τέμπη: «Βάλτε δύναμη να ακουστεί η φωνή σας στον ουρανό», λέει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr