Σοκάρει μητέρα 10χρονης που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο: «Τέσσερεις μαθητές τη χτυπούσαν και 20 βλέπανε» - «Το παιδί ήταν χτυπημένο για ώρες και κανείς δεν με ενημέρωσε» (βίντεο)

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένιωθε ζαλάδα, και από εκεί ειδοποιήθηκε η αστυνομία,

Η μητέρα της 10χρονης που ξυλοκοπήθηκε σε δημοτικό σχολείο στην Νίκαια μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το περιστατικό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πρωί της Τετάρτης, σε δημοτικό σχολείο στην Νίκαια, η 10χρονη δέχθηκε μια επίθεση από τέσσερις συμμαθητές της, παιδιά 5ης δημοτικού, τα οποία την χτύπησαν στο κεφάλι και την πλάτη, ενώ στο περιστατικό βρίσκονταν και άλλα περίπου 20 παιδιά τα οποία παρακολουθούσαν αμέτοχα, όλες αυτές τις σκηνές βίας.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένιωθε ζαλάδα, και από εκεί ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ σήμερα θα γίνει έρευνα και από την σχολική κοινότητα για τον ξυλοδαρμό της 10χρονης.

Η μητέρα μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε αρχικά: «Δεν με πήραν καν τηλέφωνο από το σχολείο. Η κόρη μου ρώτησε ένα κορίτσι γιατί την είπε ψώνιο. Τότε το άλλο κορίτσι πήγε και φώναξε τα άλλα παιδιά. Τέσσερα παιδιά χτύπησαν την κόρη μου και άλλα 20 βλέπανε. Ούτε τους έβρισε, ούτε τίποτα. Την χτύπησαν στο κεφάλι, στην μέση, στο μάτι και στο σώμα».

Σε ερώτηση για το πως είναι το παιδί η μητέρα της 10χρονης επισήμανε: «Ψυχολογικά δεν είναι καλά το παιδί μου, στο μεταξύ έκανε και εμετό. Είναι στο σπίτι δεν θέλει να πάει σχολείο. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το περιστατικό το έμαθα από τον σύζυγο, η δασκάλα δεν με πήρε καν τηλέφωνο, ούτε από το σχολείο. Το περιστατικό έγινε στις 11 η ώρα στο διάλειμμα και στη 1 το μεσημέρι ο άνδρας μου πήρε το παιδί από το σχολείο».

Στην συνέχεια η μητέρα ανέφερε ότι «ένα κορίτσι πήγε να φωνάξει την δασκάλα, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Το παιδί ήταν χτυπημένο για δυο ώρες στο σχολείο, ζαλιζόταν».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr