Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αύριο στις κάλπες οι ψηφοφόροι επιλέγουν πρόεδρο - Πως θα περάσουν τη σημερινή μέρα Ανδρουλάκης-Δούκας

Στις κάλπες οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αύριο, νωρίς θα γνωρίζουμε τον νέο πρόεδρο

Αύριο βράδυ έως τις 9.00μμ θα γνωρίζουμε τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η αγωνία για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα θα τελειώσει νωρίς.

Οι κάλπες και στον β' γύρο ανοίγουν στις 7.00 το πρωί και θα κλείσουν το βράδυ στις 7.00, οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στα ίδια εκλογικά τμήματα που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή και δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσουν.

Δικαίωμα έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α' γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024 ενώ για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου/διπλώματος οδήγησης νέου τύπου. Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α΄ γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, καθώς δε θα γίνεται αναζήτηση στον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως στον α' γύρο.

Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη με όλα τα εκλογικά τμήματα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα εκλογικά κέντρα

Τι περιλαμβάνει η τελευταία μέρα των δύο υποψηφίων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει οργανώσει για σήμερα ομιλίες στη Λάρισα και στα Γιάννενα, όπου ο αντίπαλός του Χάρης Δούκας είχε προβάδισμα.

Πάντως στις τελευταίες εμφανίσεις του, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζει ότι θα κάνει πράξη τις «αφιλτράριστες από φιλοδοξίες» παρατηρήσεις και προτάσεις των πολιτών για τη διόρθωση των λαθών των τελευταίων χρόνων.

Ο Χάρης Δούκας από την άλλη πλευρά μένει... Αθήνα και Αττική, όπου οι επιδόσεις του ήταν ιδιαίτερα χαμηλές. Το επιτελείο του έχει στείλει κάλεσμα σε μέλη, φίλους και εθελοντές της καμπάνιας να βρεθούν το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, Κολοκοτρώνη 3. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr