Πρίγκιπας George: Αποκάλυψε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει! – Μια δουλειά, που δεν περίμενε κανείς (φωτό)

Δεν σκέφτεται ακόμα να γίνει Βασιλιάς!

Μια σπάνια και γλυκιά αποκάλυψη έκανε ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στο Νόρφολκ της Αγγλίας για τον Πρίγκιπα Τζόρτζ.

Σύμφωνα με τον Desmond MacCarthy, τον ιδιοκτήτη του Wiveton Hall Cafe, ο 11χρονος γιος του Πρίγκιπας Ουίλιαμ και της Πριγκίπισσας Κέιτ επισκέφτηκε το εστιατόριό του με τη μητέρα του.

Το καφέ του είναι κοντά στην εξοχική κατοικία των royals στο Anmer Hall, ένα αρχοντικό 10 υπνοδωματίων που κατασκευάστηκε το 1802.

Όταν ο μικρός Τζορτζ επισκέφτηκε το καφέ, ο Desmond του έδειξε τον ξυλόφουρνο της πίτσας και είπε ότι ο νεαρός πρίγκιπας ήταν ενθουσιασμένος. Αφού το είδε δήλωσε: «Αυτό θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω!»

Σύμφωνα με την Μirror ο κος Desmond είπε: «Ήταν ένα γλυκό αγόρι». Και πρόσθεσε: «Ήρθαν εδώ με τους φίλους τους, γιατί το Σάντριγχαμ δεν είναι πολύ μακριά».

Δυστυχώς το καφέ που αγάπησε τόσο ο μικρός Τζορτζ θα κλείσει μετά από 17 χρόνια σε ένα μήνα.

Ο κ. MacCarthy είπε: «Είναι λυπηρό όταν αλλάζουν τα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο θα συμβεί με τον καιρό. Αυξήθηκε το κόστος, με την ηλεκτρική ενέργεια να είναι πολύ υψηλή και ήταν πιο δύσκολη η πρόσληψη προσωπικού. Παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι, είναι δύσκολο να διευθύνεις μια επιχείρηση 12 μήνες το χρόνο αν είναι εποχιακή και κερδοφόρα μόνο για λίγους μήνες».

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Πρίγκιπας Τζορτζ δεν αναμένεται να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις για να γίνει βασιλιάς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή είναι μια κίνηση που σπάει την παράδοση αιώνων. 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Επανεμφάνιση μετά από καιρό! – Με stylish καπέλο & παλτό στην κυριακάτικη λειτουργία του Crathie Kirk – Πάντα δίπλα της, ο Πρίγκιπας William (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας George: Μόλις άρχισε να πετάει – Πιλότος στα 11 χρόνια ενώ ο πατέρας του πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησε στα 27 (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr