Συγκινεί η Θέλξη για τον πατέρα της: «Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά & ήταν μια μεγάλη πληγή, μου στοίχισε πολύ»

«Είναι αυτά τα τραγικά που δεν τα ξεπερνάς ποτέ», πρόσθεσε.

Η όμορφη και ταλαντούχα Θέλξη έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ!.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε στα παιδικά της χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την σημάδεψε.

Έχεις όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια στη Θεσσαλονίκη;

«Ήταν τα ωραιότερα μου χρόνια. Ήμουν πολύ δραστήρια και γενικά από τα παιδάκια που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα και να ανακαλύψουν πολύ γρήγορα τον κόσμο. Το πατρικό μου σπίτι είναι στη διασταύρωση Πανοράματος – Θέρμης. Μεγάλωσα ως επί το πλείστον στο Ντεπώ, επειδή εκεί βρισκόταν το φυσικοθεραπευτήριο που διατηρούσαν οι γονείς μου.

Η μεγαλύτερη αδελφή μου, η Αναστασία, φυσικοθεραπεύτρια κι εκείνη, ζει μόνιμα στην Ατλάντα της Αμερικής και είναι λίγο δύσκολο για μένα, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλεπόμαστε συχνά. Η Θεσσαλονικάρα μου, όπως τη λέω, είναι έρωτας. Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα άρνηση τον πρώτο καιρό να επιστρέψω εκεί».

Ο μπαμπάς σου πότε έφυγε από τη ζωή;

«Το 2020. Ήταν 69 χρόνων. Και συνέβη ξαφνικά, μεγάλη πληγή για όλους μας στην οικογένεια. Μου στοίχισε πολύ. Είναι αυτά τα τραγικά που δεν τα ξεπερνάς ποτέ. Ήταν πρότυπο για μένα σε όλα του».

Διαβάστε ακόμα: Όταν η Ελεονώρα Μελέτη ζήλεψε τη δίμετρη Θέλξη - "Μην πλησιάσεις τον Θοδωρή μου θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η Θέλξη & ο Παύλος Γιαβής χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου – «Το διαζύγιο είναι οριστικό, δεν έχω κάτι να σχολιάσω – Προχωράμε παρακάτω» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr