Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς - Διατηρούνται ισορροπίες, γινόμαστε δεκτικοί με τους γύρω μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Μπροστά μας απλώνεται μια πολυσύνθετη μέρα, καθώς οι επιρροές είναι διχασμένες. Σήμερα λοιπόν έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους τα ξημερώματα, το ακριβείας τετράγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Άρη λίγο αργότερα και το βράδυ τη σύνοδο της Σελήνης από τους Ιχθύς με τον Κρόνο. Αναλυτικά για το πώς θα μας επηρεάσει το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αυτές οι όψεις συνήθως δημιουργούν εντάσεις. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές οι όψεις αυτές δεν αναφέρονται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας μας και μας πετούν εκτός προγράμματος. Σαφώς δεν είναι μια μέρα που στις σχέσεις μας πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό που έχουμε για άλλα πράγματα. Ευτυχώς η πρακτική σύνοδος της Σελήνης από τους Ιχθύς με τον Κρόνο θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς ή της οικογένειας προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Οι τάσεις φυγής θα μεγεθύνονται, ενώ μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει κι ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Σήμερα όμως μας επηρεάζει και το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Ακόμη προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα. Επίσης, μπορεί να είναι μια μέρα με αρκετή αβεβαιότητα αναφορικά με τους στόχους σας, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα όμως μας επηρεάζει και το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια υπερένταση, αλλά από την άλλη μπορεί να κάνετε υπερβολές, π.χ. να ξοδεύετε χωρίς να σκεφτείτε με λογική ή να συμπεριφέρεστε με ένα λίγο πιο αλαζονικό τρόπο. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε προσωπικό επίπεδο σε μια ερωτική σχέση. Η Δευτέρα θέλει προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις ιδίως με προϊσταμένους και ανωτέρους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Μπορεί το βράδυ να δεχτείτε κάπως αυστηρή κριτική. Σήμερα όμως μας επηρεάζει και το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr