Η Sarah Ferguson κλείνει τα 65! – Αυτά είναι τα 10+1 πιο iconic looks της Δούκισσας (φωτό)

Να την χαίρεται το παλάτι!

Χρόνια πολλά στη Sarah Ferguson!

Καθώς η Δούκισσα της Υόρκης, που είναι γνωστή και ως Φέργκι, κλείνει τα 65α γενέθλιά της σήμερα, υπάρχουν πολλά για να γιορτάσουμε.

Η αγαπημένη μας Φέργκι έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις υψηλού προφίλ σε βασιλικές εκδηλώσεις τον τελευταίο χρόνο, που είναι αξιοσημείωτες.

Ως μια αγαπημένη φιγούρα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Δούκισσα παραμένει πηγή έμπνευσης και ψυχαγωγίας. 

Για τον εορτασμό της ξεχωριστής της ημέρας, το eirinika κάνει μια αναδρομή σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μόδας της μέχρι σήμερα.

Αρχικά ένα από τα πιο iconic look της, ήταν το υπέροχο νυφικό από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Άντριου, με τον οποίο χώρισαν μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Με την κολλητή της Πριγκίπισσα Νταΐανα.

instagram

H Δούκισσα που απέκτησε δυο κόρες από τον Πρίγκιπα Άντριου, την  Βεατρίκη και την Ευγενία κάνει πάντα εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Της αρέσουν τα έντονα χρώματα, τα σχέδια αλλά και τα κουστούμια.

Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας;

Διαβάστε ακόμα: Like mother, like daughters! Η Σάρα Φέργκιουσον σε γκαλά με τις πριγκίπισσες της - Ευγενία & Βεατρίκη με απίθανα μαύρα φορέματα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Τρυφερές ευχές της Σάρα Φέργκιουσον & της πριγκίπισσας Ευγενίας για την εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Βεατρίκης - "Ανυπομονούμε για το νέο μέλος της συμμορίας" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr