Βασιλιάς Κάρολος: Αυτά είναι τα 4 σημαντικά μέτρα για το ταξίδι του στην Αυστραλία – Γιατρός στο αεροπλάνο, ενυδάτωση & βασιλικό αίμα (φωτό)

Είναι απαραίτητα για παν ενδεχόμενο!

Ο Βασιλιάς Κάρολος θα ταξιδέψει με την Βασίλισσα Καμίλα στην Αυστραλία και θα μείνουν από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 26 Οκτωβρίου στην χώρα,

Έντονη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μονάρχης της Μ. Βρετανίας θα σταματούσε τη θεραπεία του για τον καρκίνο κατά την επερχόμενη περιοδεία του σε Αυστραλία και Σαμόα.

Σύμφωνα με την GB News, ο Βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο μέχρι να πετάξει.

Οι γιατροί του χαίρονται που θα κάνει ένα διάλλειμα όσο θα είναι στην Αυστραλία.

Παρόλο που δεν θα ακολουθήσει κάποια θεραπεία για εκείνη την εβδομάδα, το ταξίδι ε το αεροπλάνο πρέπει να περιέχει όλα τα απαραίτητά σε περίπτωση που γίνει κάτι.

Ποιες είναι οι 4 προφυλάξεις που θα πάρει ο βασιλιάς Κάρολος για το ταξίδι του

Μικρότερο ταξίδι

Το παλάτι τόνισε: «Σε στενή συνεννόηση με τους πρωθυπουργούς της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και λαμβάνοντας δεόντως υπόψη τις πιέσεις του χρόνου και της επιμελητείας, συμφωνήθηκε να περιοριστεί η επίσκεψη μόνο στη Σαμόα και την Αυστραλία».

Έτσι δεν θα επισκεφτεί αυτή την φορά την Νέα Ζηλανδία.

Γιατρός στο αεροπλάνο

Ο Βασιλιάς  συνοδεύεται πάντα από έναν γιατρό του Βασιλικού Ναυτικού στα ταξίδια του, ο οποίος θα μεταφέρει εξοπλισμό που περιλαμβάνει έναν κινητό απινιδωτή και φάρμακα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Βασιλικό αίμα

Ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει με τις δικές του προσωπικές σακούλες αίματος τις οποίες έχει πάντα μαζί του όπου κι αν πάει.

Προφυλάξεις πτήσης

Μπορεί αυτό να μην σχετίζεται με τον καρκίνο του, αλλά είναι σημαντικό για τον Βασιλιά.

Ο Βασιλιάς Κάρολος στο παρελθόν έχει μιλήσει για το πρήξιμο των χεριών του κατά τη διάρκεια των αεροπορικών ταξιδιών.

Για να το καταπολεμήσει και να διατηρήσει τα δάχτυλά του χωρίς πρήξιμο, ο βασιλιάς πρέπει να παραμένει ενυδατωμένος κατά τη διάρκεια της πτήσης, να κρατά τα χέρια του υψωμένα πάνω από την καρδιά για να μειώσει τη ροή του αίματος στην πρησμένη περιοχή και να κάνει μασάζ, κάτι που ο γιατρός του μπορεί να βοηθήσει κατά την πτήση.

Διαβάστε ακόμα: Melania Trump: Είναι φίλη αλληλογραφίας με τον Βασιλιά Κάρολο – «Ανταλλάσσουμε επιστολές από το 2022» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί του πρότειναν αυτό το φρούτο για την καταπολέμηση του καρκίνου - Είναι το μεσημεριανό του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr