Δέσποινα Μοιραράκη: Παγκόσμια διάκριση για τα custom made χαλιά της - Με πράσινο μοντέρνο φόρεμα στη βράβευση της (φωτό)

Στο πλευρό της ο γιος της, Γιώργος

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε παγκοσμίως για την εξειδίκευση της επιχείρησης της στο custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών για το 2024.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας όπου διακρίθηκαν 50 επιχειρήσεις απ’ όλο το κόσμο σε διαφορετικούς τομείς επιχειρηματικότητας.

Ο οργανισμός 7 Stars Awards Luxury (SSLHLA) τίμησε τους επιχειρηματίες που ξεχώρισαν παγκοσμίως σε μια ειδική βραδιά με μουσική και γεύσεις της Ιταλικής κουζίνας παραδίνοντας το βραβείο στον κάθε έναν ξεχωριστά.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η τρίτη φορά που διακρίνεται παγκοσμίως για την επιχείρηση της με τα χειροποίητα χαλιά. Πρώτη φορά ήταν το 2017 στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και δεύτερη φορά το 2022 στη Κωνσταντινούπολη.

Το μοναδικό της ταλέντο και η αφοσίωσή της στη δημιουργία πολυτελών, χειροποίητων χαλιών της εξασφάλισαν αυτή την τιμητική διάκριση.

Με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και τον μοντέρνο σχεδιασμό, τα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη ξεχώρισαν ανάμεσα σε κορυφαίους ανταγωνιστές, εδραιώνοντας την ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στη κατασκευή μoντέρνων χειροποίητων πολυτελών χαλιών.

Κοντά της ήταν ο γιός της, Γιώργος, ο αδελφικός της φίλος, George Davlas και οι φίλοι της, Παναγιώτης και Κωνσταντίνου Χάσκου. 
.
Τα κοσμήματα που επέλεξε για τη σημαντική αυτή στιγμή είναι από τη συλλογή @desmira_collection, ενώ την παράσταση έκλεψε το πράσινο φόρεμα της με τα ιδιαίτερα prints.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του πατέρα της: «Με σημάδεψε αυτό - Από παιδί μπήκα μπροστά για τη μαμά μου & την αδελφή μου - Έγινα το αντράκι της οικογένειας»

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Αφού μπόρεσα να αντιμετωπίσω τον θάνατο του συζύγου μου την ώρα που έφευγε πάνω στα χέρια μου, όλα μπορώ να τα αντέξω» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr