Αδέλφια Menendez: Ιδού η επιστολή που αποδεικνύει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα τους – «Προσπαθούμε να τον αποφεύγουμε, είναι τρομακτικό» (φωτό)

Τα αδέρφια Μενέντεζ καταδικάστηκαν το 1996 για τη δολοφονία των γονιών τους.

Νέα στοιχεία έρχονται στην υπόθεση των αδελφών Μενέντεζ και οδηγούν στην επανεξέταση της ποινής τους.

Τα αδέλφια σκότωσαν τους γονείς τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘90  και η υπόθεσή τους απέκτησε παγκόσμια φήμη, λόγω της σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης που υπέστησαν από τον πατέρα της.

Τώρα ένα νέο και πολύ βασικό στοιχείο είναι ένα γράμμα το οποίο φέρεται να έχει γράψει ο Έρικ Μενέντεζ στον ξάδελφό του στο οποίο αποκαλύπτει τη χρόνια κακοποίηση που βίωνε από τον πατέρα του. 

Η επιστολή, που γράφτηκε οκτώ μήνες πριν από τη δολοφονία των γονιών τους, κατά την οικογένεια των αδελφών θέτει υπό αμφισβήτηση την ετυμηγορία για ισόβια που επεβλήθη στα αδέλφια.

«Προσπαθώ να αποφεύγω τον μπαμπά. Είναι χειρότερο για μένα τώρα», έγραψε. «Δεν ξέρω πότε θα ξανασυμβεί και με τρελαίνει» φέρεται να λέει ο Έρικ Μενέντεζ.

Η επιστολή:

Image

twitter

Ο Κλιφ Γκάρντνερ είναι ο συνήγορος υπεράσπισής τους και ισχυρίζεται ότι αν η επιστολή αυτή είχε παρουσιαστεί στη δίκη του 1996, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. 

instagram

«Με τα σημερινά δεδομένα και την κατανόηση της επίδρασης της κακοποίησης στα παιδιά, πιστεύουμε ότι η αναθεώρηση της ποινής είναι προς το συμφέρον της δικαιοσύνης».

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι αδερφοί Μενέντεζ έχουν εκτίσει πάνω από 30 χρόνια φυλάκισης και οι υποστηρικτές τους θεωρούν ότι αυτός ο χρόνος είναι αρκετός.

Διαβάστε ακόμα: Αδελφοί Μενέντεζ: Οι άνδρες που σκότωσαν τους γονείς τους, ζητούν αποφυλάκιση λόγω νέων στοιχείων - O μάρτυρας - κλειδί

Διαβάστε ακόμα: «Τέρατα: Η Ιστορία των Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ»: To Netflix "ζωντανεύει" το διπλό φονικό των αδερφών που πυροβόλησαν τους γονείς τους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr