Liam Payne: Ο 31χρονος πρώην star των One Direction βρέθηκε νεκρός - Έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή (φωτό & βίντεο)

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Ο Λίαμ Πέιν, ο 31χρονος Βρετανός και μέλος του πρώην συγκροτήματος One Direction βρέθηκε νεκρός στο Μπουένος Άιρες.

Ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου του.

Σύμφωνα με την La Nación, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» μίλησε με την αστυνομία πριν από το περιστατικό για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του Πέιν.

Ακόμα διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Κάποιες εβδομάδες πριν, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του φίλου και επίσης πρώην μέλους του συγκροτήματος Οne Direction, Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Λίγα λόγια για τον Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του το 2019 με τίτλο “LP1”. Τον Μάρτιο, ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε το LP του “Teardrops”.

Ο Πέιν είχε αποκτήσει μαζί με την Σέριλ Κόουλ των Girls Around έναν 7χρονο γιο.

Διαβάστε ακόμα: Viral o Harry Styles ντυμένος πριγκίπισσα Άριελ - Οι φωτογραφίες του με τη στολή της μικρής γοργόνας «πλημμύρισαν» το Twitter (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ο Harry Styles είναι ο πιο πλούσιος Άγγλος κάτω των 30: Στα 175 εκατομμύρια λίρες η περιουσία του - Ακολουθεί η Dua Lipa - Ποιοι κλείνουν την 5αδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr