Ένα flashback στη γκαρνταρόμπα της Βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου όταν πήγε στο Παρίσι - Εντυπωσίασε αλλά η Μακρόν μακράν πιο stylish! (φωτό)

Δείτε όλες τις στιλιστικές της επιλογές!

Με απόλυτη λάμψη και χρώμα ολοκληρώθηκε η επίσημη κρατική επίσκεψη στη Γαλλία των Βέλγων royal.

Η βασίλισσα Ματθίλδη και ο Βασιλιάς Φίλιππος ταξίδεψαν στο ρομαντικό Παρίσι κι συνάντησαν μεταξύ άλλων το Προεδρικό ζεύγος Εμανουέλ-Μπριζίτ Μακρόν.

Κατά τη διάρκειας της παραμονής τους εκεί η 51χρονη royal φόρεσε διαφορετικά outfits τα οποία μαγνήτισαν τα βλέμματα και σίγουρα αποτέλεσαν έμπνευση για όλες τις fashionistas του κόσμου!

Πάμε, λοιπόν, να κάνουμε ένα flashback στην γκαρνταρόμπα της Βασίλισσας του Βελγίου:

Το floral φόρεμα-πίνακας ζωγραφικής

Το κόκκινο ταγιέρ

Η velvet τουαλέτα

Το πράσινο σύνολο και το cute headpiece

Η λευκή cape dress

Βέβαια, να πούμε ότι συγκριτικά με άλλες στυλιστικές της επιλογές εδώ η Ματθίλδη "ατύχησε" καθώς η Μπριζίτ Μακρόν την επισκίασε με την γαλλική της φινέτσα και την διαφορετική της αισθητική...

Η βραδινή της Louis Vuitton τουαλέτα και το φανταστικό "σάπιο μήλο" παλτό της ήταν απλά iconic!

Ποιο look σας κέρδισε εσάς;

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ματθίλδη από το Παρίσι: Με total πράσινο σύνολο & cute headpiece - Σαν σωστή Γαλλιδούλα! (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα του Βελγίου Ματθίλδη σε μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση μέσα στο εμβληματικό Μπομπούρ στο Παρίσι - Με την αγαπημένη της cape dress - (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Ματθίλδη με κόκκινο ταγιέρ στο Παρίσι - Το "σάπιο μήλο" κομψό παλτό της Μπριζίτ Μακρόν (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Εκθαμβωτική η Μπριζίτ Μακρόν στη δεξίωση προς τιμή των Βέλγων Βασιλέων - Μαύρη & ασημί παγιέτα ραμμένη από Louis Vuitton (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr