Η Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει: «Παίρνω αγωγή για την κατάθλιψη - Στην ηλεκτρονική εποχή αγαπάς να μισείς» (βίντεο)

Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για όλα

Η αγαπημένη ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, μιλά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Τζέλα Δελαφράγκα», την κατάθλιψη αλλά και την κοινωνική επικαιρότητα.

«Ίσως ήταν μία περίοδος που δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω τι μου κάνω και για αυτό τα μάζεψα και πήγα στην Αρχαία Επίδαυρο. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι. Εγώ έχω κατάθλιψη.

Παίρνω αγωγή γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία. Έχω πολύ καλούς που αυτό το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση. Απλά η Ελλάδα είναι εσωστρεφής κι εγωκεντρική. Εγώ είχα ακούσει για το burn-out πριν από 25 χρόνια, εδώ δεν αργήσαμε ούτε φτάσαμε» εξομολογήθηκε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.


«Αυτή η ηλεκτρονική εποχή που περνάμε να αγαπάς και να μισείς… Δεν τα ξέρω και πολύ καλά αυτά. Κάποιος μπορεί να γράψει για εσένα τα καλύτερα έως τα πολύ χειρότερα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση η απορία μας: Μα γιατί μου είπε αυτό και γιατί έγραψε εκείνο; Είμαστε ανυποψίαστοι.

Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι νομίζουμε πως η τηλεόραση είναι οι πάντες. Ο κόσμος δουλεύει, βγαίνει έξω, αγαπιέται» πρόσθεσε η Χρύσα Ρώπα.

Διαβάστε ακόμη: Η Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει: "Αν τυχόν πάθω κάτι οικονομικά και συναισθηματικά θα «χτυπήσω» την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Χρύσα Ρώπα: «Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δεν σε γέννησα, σε διάλεξα” - με εμένα δεν έγινε έτσι…» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr