Κίλι ΜακΚιούαν: Αποσύρεται από το Παγκόσμιο Κύπελλο η χρυσή Ολυμπιονίκης της κολύμβησης - "Βάζω πρώτα την ψυχική μου υγεία" (φωτό-βίντεο)

Η επίσημη ανακοίνωση της στο instagram 

Η πέντε φορές Ολυμπιονίκης της Αυστραλίας Κίλι ΜακΚιούαν ανακοίνωσε (19/10) στη Σαγκάη  ότι αποσύρεται από το Παγκόσμιο Κύπελλο για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία:

«Βάζοντας πρώτα την ψυχική μου υγεία, αποφάσισα να διακόψω την περιπέτειά μου. Ως αθλήτρια, είναι τόσο σημαντικό να ακούς την καρδιά σου και να ξέρεις πότε είναι η ώρα να πεις "αρκετά"», έγραψε η 23χρονη κολυμβήτρια στο Instagram.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη World Aquatics για αυτή την ευκαιρία να συμμετάσχω και να αγωνιστώ στα Παγκόσμια Κύπελλα, ήταν πολύ διασκεδαστικό εδώ στη Σαγκάη», είπε.

Η διοργάνωση στη Σαγκάη της Κίνας ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου και μπαίνει στην τελευταία της μέρα σήμερα (20/10).

Η δύο φορές Ολυμπιονίκης στο Παρίσι (100 μ. ύπτιο και 200 ​​μ. ύπτιο) συμμετείχε μόνο στα αγωνίσματα της Παρασκευής, έχοντας ακόμα έναν τίτλο στα 50 μ. ύπτιο και μια τρίτη θέση στα 100 μ. μικτή.

«Ήρθε η ώρα για ένα πολύ καθυστερημένο διάλειμμα», είπε.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά τους Αγώνες του Παρισιού, στα τέλη Σεπτεμβρίου κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα ύπτιο σε 25αρα πισίνα στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα, στην Αδελαΐδα, σε 54.56, η ΜακΚιούαν εξήγησε ότι είχε βαρεθεί στο σπίτι της και είχε αποφασίσει την τελευταία στιγμή για να πάει σε αυτό το τουρνουά.

Η σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετακομίζει στη Νότια Κορέα (24-26) πριν κατευθυνθεί στη Σιγκαπούρη (31/10-2/11).

Διαβάστε ακόμη: Ο 5ακις Ολυμπιονίκης, Tom Daley αποσύρεται με κλάματα ... "Θα αφοσιωθώ στον σύζυγο μου & στα παιδιά μου - Θα σπουδάσω σχεδιαστής μόδας - (φωτό-βίντεο)
 
Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου - Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο στο Παρίσι - Το χαρισματικό κοριτσάκι που υιοθετήθηκε από Έλληνες γονείς, στα 14 διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Stiff Person (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr