Money, money, money! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 29,33 εκατ. ευρώ κατακτάει την 10η θέση στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους τενίστες

Δείτε όλα τα αστρονομικά ποσά!

Στην κορυφή της κατάταξης με τους πιο καλοπληρωμένους τενίστες κατά τη διάρκεια της καριέρας του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μέχρι στιγμής ο Έλληνας τενίστας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 29,33 εκατομμυρίων ευρώ, κατακτώντας την 10η θέση με τους πιο «ακριβούς» τενίστες σε διεθνές επίπεδο.

Στην ένατη θέση βρίσκεται ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ με 33,17 εκατομμύρια, στην όγδοη ο Ελβετός Σταν Βαβρίνκα με 34,18 εκατομμύρια, στην έβδομη ο Ρώσος, Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 39,54 εκατομμύρια και στην έκτη ο Πιτ Σάμπρας με 39,81εκατομμύρια.

Η «χρυσή» πεντάδα

Τη «χρυσή» πεντάδα συμπληρώνουν ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 41,33 εκατομμύρια, ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ με 59,5 εκατομμύρια, ενώ στο τρίτο σκαλί του «βάθρου» βρίσκεται ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ με 120,12 εκατομμύρια, ο Ισπανός Ράφα Ναδάλ με 124,17 εκατομμύρια και την πρώτη θέση κατακτά ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς με 170,22 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποζάρει στον φακό ευδιάθετος με τα αδέλφια του, Παύλο & Πέτρο – Όλοι έχουν την ίδια αγάπη για το τένις (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Το φώτο άλμπουμ του αθλητή & η αναφορά στους γονείς του - "Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες & τον χρόνο"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr