Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Θετική μέρα με καλές προοπτικές σε σχέσεις & οικονομικά!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Δία, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της ημέρας το πρωί της Δευτέρας, που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά. Ευνοούνται η συλλογική δουλειά, οι από κοινού προσπάθειες με τους συνεργάτες μας για ένα κοινό στόχο, οι φιλικές μας σχέσεις, ενώ η μέρα προσφέρεται και για να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας αλλά και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες αλλά και τις ανάγκες μας στους άλλους. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνοντας μας λίγο πιο ανήσυχους νοητικά και δυσκολεύει τις αποφάσεις μας. Όμως δεν χρειάζεται να πιεστούμε να λάβουμε αποφάσεις με αυτή την όψη. Ας τις αφήσουμε για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Μια δυνατή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Δία. Αν μη τι άλλο το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας, αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προτιμήστε τα πολύ δύσκολα να μην τα βάλετε αργά το βράδυ. Τις πρωινές ώρες όλα μπορεί να κυλήσουν πιο ευχάριστα και μάλιστα ακόμη και οι συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να έχουν έναν διασκεδαστικό χαρακτήρα. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας μπορεί να έχετε μια προσφορά σε επαγγελματικό επίπεδο, ένα καλό νέο για κάποιο οικονομικό θέμα ή και να κάνετε μια νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας η σύνοδος της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Δία σάς κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στον οικονομικό τομέα. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαήμερου φαίνεται ότι μπορεί να αυξηθούν τα έσοδα σας. Αυτό μπορεί να προκύψει από μια νέα δουλειά ή από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας. Φυσικά είναι μια καλή περίπτωση να δείτε και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ή να επενδύσετε τα χρήματα σας παίρνοντας συμβουλές από τους κατάλληλους ανθρώπους. Η μέρα θα ολοκληρωθεί με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα τις βραδινές ώρες που σας δημιουργεί κάποια διλήμματα ή και κάποια ανησυχία σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος προβληματισμός σε σχέση με ένα μελλοντικό πλάνο που έχετε είτε σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς αν θα καταφέρετε να το χρηματοδοτήσετε ή αν έχετε τον χρόνο που απαιτείται για να το υλοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας και σήμερα το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, φέρνοντας θετικές ειδήσεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών ζητημάτων και μια πιο αισιόδοξη διάθεση. Αντίθετα το τετράγωνο που σχηματίζει το βράδυ με τον Ποσειδώνα δημιουργεί λίγη κυκλοθυμία. Ενδεχομένως κάποιο άτομο στη δουλειά προσπαθεί να σας πείσει για κάτι που δεν είστε εντελώς βέβαιοι γι’ αυτό και να προβληματίζεστε. Ή μπορεί κάποιος άλλος να έχει πάρει μια απόφαση για σας πιστεύοντας ότι θα σας αρέσει και να μη σας βρίσκει σύμφωνους. Ευτυχώς από αύριο τα πράγματα θα αλλάξουν και θα βελτιωθούν. Το μόνο βέβαια είναι ότι σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μόνο, ειδικά αν πρόκειται για μια σημαντική απόφαση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr