Το flipped bob hairstyle επιστρέφει! Το κολλητό καρέ είναι ξανά της μόδας - Προβάλλει το πρόσωπο & τα χαρακτηριστικά (βίντεο)

Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες θέλουν ένα χτένισμα που αποπνέει κομψότητα, νεανικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση!

Το flipped bob είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και κομψά χτενίσματα των τελευταίων χρόνων, συνδυάζοντας την κλασική γραμμή του bob με μια μοντέρνα ανατροπή.

Πρόκειται για ένα κοντό κούρεμα, το οποίο διακρίνεται από τις άκρες που είναι γυρισμένες προς τα έξω, δημιουργώντας έναν παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα.

Το flipped bob αντλεί την έμπνευσή του από τη μόδα των δεκαετιών του '60 και '70, όταν το συγκεκριμένο στυλ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές. Οι σύγχρονες εκδοχές του μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορους τύπους μαλλιών και σχήματα προσώπου, καθιστώντας το ιδιαίτερα ευέλικτο.

Είτε πρόκειται για ένα κλασικό ίσιο bob με καθαρές γραμμές είτε για ένα πιο ατημέλητο look με ανάλαφρους κυματισμούς, το flipped bob προσδίδει μια ρετρό, αλλά και φρέσκια αισθητική.

flipped-bob-307679-1686079080973-main-768-80.jpg.jpg

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του χτενίσματος είναι η ευκολία στο styling.

Δείτε εδώ σχετικό tutorial:

Με τη χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας ή ενός σίδερου για μπούκλες, οι άκρες των μαλλιών γυρίζονται απαλά προς τα έξω, δίνοντας την επιθυμητή κίνηση και όγκο. Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με χωρίστρα στη μέση για ένα πιο συμμετρικό και ισορροπημένο look ή με χωρίστρα στο πλάι για μια πιο δυναμική αίσθηση.

flipped-bob-307679-1686079568737-main-768-80.jpg.jpg
instagram @peterluxhair

Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες θέλουν ένα χτένισμα που αποπνέει κομψότητα, νεανικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς να απαιτεί υπερβολικό χρόνο και κόπο στην καθημερινή φροντίδα.

Διαβάστε ακόμη: Τα 4 iconic hair trends επιστρέφουν δυναμικά - Με έμπνευση από τις δεκαετίες '70, '80 & '90! (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika σας παρουσιάζει τα 5+1 μεγαλύτερα hair trends του φθινοπώρου - Οι top αλλαγές σε χτένισμα, χρώμα & κούρεμα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr