Long shag: Το νέο hairstyle των cool girls! – Ιδού 5+1 ιδέες για να βρείτε αυτό που σου ταιριάζει (φωτό)

Μην διστάσετε!

Για να αποκτήσουμε ένα ξεχωριστό κούρεμα που θα τραβήξει τα βλέμματα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αποχωριστούμε το μακρύ μήκος των μαλλιών μας. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι το long shag, μια από τις top τάσεις της σεζόν. Ένα haircut ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά και κάθε σχήμα προσώπου.

Πρόκειται για τα μακριά φιλαριστά μαλλιά τα οποία λόγω των πολλαπλών layers που διαθέτουν, χαρίζουν πλούσιο όγκο, αλλά και αφαιρούν όπου είναι απαραίτητο (για παράδειγμα στα πολύ σγουρά μαλλιά).

Η όμορφη κίνηση στο χτένισμα, καθώς και το ιδιαίτερο στυλ στο τελικό look είναι επίσης δυο λόγοι που θα σε κάνουν να το λατρέψεις.

Στην ουσία είναι ένα γυναικείο κούρεμα από την δεκαετία των 70s που κάνει δυναμικό come back, αποπνέοντας έναν αέρα ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, με boho και messy διάθεση τις περισσότερες φορές.

Ακολουθούν 5+1 όμορφες ιδέες κουρέματος και styling για long shag προκειμένου να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει.

Μακριά ίσια μαλλιά με φιλάρισμα και μύτες

Ίσια μακριά μαλλιά με μύτες και φιλάρισμα από τη μέση και κάτω

Ίσια μακριά μαλλιά με μύτες και φιλάρισμα από τη μέση και κάτω

Μακριά ίσια μαλλιά με όγκο, curtain bangs και γύρισμα των άκρων προς τα μέσα

Photo: @suetyrrellstylist

Τα ίσια μακριά σου μαλλιά μπορούν να αποκτήσουν άλλον αέρα με την προσθήκη φιλαρίσματος. Η απλή αυτή προσθήκη των επιπέδων, αλλά και των μυτών που πλαισιώνουν το πρόσωπο θα σου χαρίσουν υπέροχη κίνηση και όγκο.

Μπορείς αν θες να προσθέσεις και αφέλειες ή να προτιμήσεις απλά τις πλάγιες φράντζες. Σε κάθε περίπτωση, το χτένισμα σου θα δείχνει εκθαμβωτικό.

Ίσιο long shag με curtain bangs και γύρισμα προς τα μέσα

Μακριά φιλαριστά μαλλιά με πολλά layers και feathered εφέ

Μακριά ίσια μαλλιά με όγκο, curtain bangs και γύρισμα των άκρων προς τα μέσα

Φιλαριστό μακρύ κούρεμα με curtain bangs και πλούσιο όγκο

Photo: @hairbyelvisp

Ένας κομψός και λίγο ρετρό τρόπος για να χτενίσεις τα μακριά φιλαριστά μαλλιά σου. Πλούσιος όγκος, με μύτες γυρισμένες προς τα μέσα, έτσι ώστε να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό πλαίσιο για τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, σε συνδυασμό με curtain bangs, οδηγούν σε ένα σικάτο hairstyling για κάθε ώρα και στιγμή.

Feathered μακριά φιλαριστά μαλλιά

Bed hair look σε μακρύ φιλαριστό μαλλί με wispy bangs

Μακριά φιλαριστά μαλλιά με πολλά layers και feathered εφέ

Μακριά σκούρα μαλλιά με layers και πλάγιες φράντζες

Photo: @hairstylist.ashley

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και αυτό το feathered μακρύ φιλαριστό κούρεμα. Είναι πολύ κομψό και διαθέτει τον αέρα ενός supermodel. Για να το πετύχεις όμως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις μια στρογγυλή βούρτσα ή το σίδερο των μαλλιών σου προκειμένου να γυρίσεις τις άκρες προς τα έξω.

Σύμφωνα με το Beaute την Κυριακή, αν είσαι από τις γυναίκες που προτιμούν το πιο χαλαρό χτένισμα, χωρίς ιδιαίτερο styling, τότε μάλλον το feathered εφέ δεν είναι για εσένα.

Διαβάστε ακόμα: To eirinika προτείνει 4 εύκολα χτενίσματα για μια δύσκολη Δευτέρα στο γραφείο – Για chic & “put together” εμφανίσεις (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Το flipped bob hairstyle επιστρέφει! Το κολλητό καρέ είναι ξανά της μόδας - Προβάλλει το πρόσωπο & τα χαρακτηριστικά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr