Όταν ο σύζυγος μιλά για την γυναίκα του - Ο Κωστής Χατζηδάκης για την Πόπη Καλαϊτζή: «Κάνει κάτι πρωτοποριακό & ενδιαφέρον για τα ελληνικά δεδομένα» (φωτό)

«Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για την ίδια. Συγκινητική και για μένα», πρόσθεσε ο Υπουργός Οικονομικών.

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης αποθέωσε την σύζυγό του, Πόπη Καλαϊτζή για τα εγκαίνια της νέας της κλινικής ευεξίας.

Το event πραγματοποιήθηκε χθες στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην Πλουτάρχου 17.

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή -και όχι μόνο- τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Υπουργός Οικονομικών ανήρτησε ένα post στο Facebook, στο οποίο μοιράστηκε στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά και υποστήριζε την γυναίκα του στο νέο της ξεκίνημα.

Δείτε την ανάρτηση: 

Όσα έγραψε: 

«Ημέρα - σταθμός για την Πόπη! Έκανε τα εγκαίνια του ιατρείου της που προετοίμαζε εδώ και έναν χρόνο. Ως γιατρός φυσικής ιατρικής αποκατάστασης θα κάνει νομίζω κάτι πρωτοποριακό και ενδιαφέρον για τα ελληνικά δεδομένα. 

Έχει δημιουργήσει ένα ιατρείο στο οποίο μπορούν να απευθυνθούν ασθενείς με χρόνια νοσήματα για την ολιστική υποστήριξη της ζωής τους (με άσκηση, διατροφή, υποστήριξη της ψυχικής υγείας, διακοπή καπνίσματος, βελτίωση του ύπνου) αλλά και ο καθένας που χρειάζεται επιστημονική καθοδήγηση στην υιοθέτηση συνηθειών που οδηγούν στην υγιή μακροβιότητα.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για την ίδια, το καινούργιο της ξεκίνημα. Συγκινητική και για μένα. Ευχαριστώ και εγώ λοιπόν τους συναδέλφους από την Κυβέρνηση και τη Βουλή, τους Καθηγητές της Ιατρικής, τους πολλούς φίλους της γιατρού μας από τον πνευματικό, επιστημονικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό κόσμο και γενικά όλους τους φίλους που πλημμύρισαν για πάνω από 4 ώρες το ιατρείο, τα πεζοδρόμια και τον δρόμο σ’ αυτή τη σημαντική για μας στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ!

Καλό ξεκίνημα στην Πόπη!».

Διαβάστε ακόμα: Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα και τα tips έως 300 ευρώ το μήνα – Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια της κλινικής ευεξίας της Πόπης Καλαϊτζή - Στο πλευρό της ο σύζυγος της, Κωστής Χατζηδάκης (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr