Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου στο Ναύπλιο: Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του - Το τελευταίο "αντίο" από τους συμμαθητές του (φωτό & βίντεο)

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Ναύπλιο από τον θάνατο του 14χρονου από τις κερκίδες του σταδίου

Βυθισμένη στη θλίψη η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, αποχαιρέτησε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου τον 14χρονο Άγγελο Ρουκάϊ που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδερφές του Άγγελου που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Εκατοντάδες μαθητές από σχολεία του Ναυπλίου και όχι μόνο, συνόδευσαν τον Άγγελο στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης.

Σύμφωνα με τις αργολικές ειδήσεις, η κηδεία του 14χρονου πραγματοποιήθηκε χθες στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Πρόνοια Ναυπλίου, παρουσία συγγενών, φίλων, συμμαθητών και πλήθος κόσμου από την περιοχή αλλά και την χώρα καταγωγής του την Αλβανία.

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε στο νεκροταφείο Ναυπλίου, ενώ το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή έχει μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος με λουλούδια που αφήνουν μαθητές και απλός κόσμος.

 

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στο Ναύπλιο: «Το παιδί μου αυτοκτόνησε γιατί το μάλωσα - Πήρε αποβολή & του είπα να μην βγει έξω» (βίντεο)

Δείτε φωτό

Κηδεία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr