Νεφέλη Ορφανού: "Η αδερφή μου μού έλεγε- "Τι είναι αυτά; Τότε τι να πει η Παξινού; Ο Ντε Νίρο; Τι αηδίες είναι αυτές;” - Καβάλησα το καλάμι; (βίντεο)

Η λατρεμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην έπαρση που είχε κάποτε και την αντίδραση της αδελφής της.

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, "Happy Day" μίλησε η Νεφέλη Ορφανού.

Η λατρεμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην έπαρση που είχε κάποτε και την αντίδραση της αδελφής της.

«Αυτό το ξέρουν οι άλλοι, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Η αδερφή μου μού έλεγε “εεε, τι είναι αυτό τώρα;”. Μου είπε "έχω αλλάξε", αλλά μου το είπε δηκτικά, “τι είναι αυτά; Τι να πει η Παξινού; Τι να πει ο Ντε Νίρο; Τι να πουν, να κάνουν τούμπες; Τι αηδίες είναι αυτές;”. Και έτσι εκεί σταμάτησε το να έχω μια έπαρση».


Και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι είχα έναν σνομπισμό, αλλά δεν ήταν η διάθεσή μου τέτοια. Ήταν πολύ μεγάλη η προσοχή που μου έδιναν. Έβγαινα από το σπίτι και ήταν τουλάχιστον 10-20 άτομα να πάρουν αυτόγραφο, είχαν μάθει το σπίτι, τι ώρες βγαίνει, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό, όταν είσαι και νεότερος».

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό για δηλώσεις Νεφέλης Ορφανού περί ομοφυλοφιλίας: "Είναι από άλλο αιώνα" - "Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει"

Διαβάστε ακόμη: Η Νεφέλη Ορφανού ενσαρκώνει την "Ρόζα Εσκενάζυ: Η "βασίλισσα του Ρεμπέτικου" σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr