Κώστας Σόμμερ: "Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια - Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο να μπορείς να συνεννοηθείς & στα εύκολα & στα δύσκολα" (βίντεο)

Ο ηθοποιός μιλάει για την οικογένεια που έχει "χτίσει" με την Βαλεντίνη Παπαδάκη

Ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, «Όλα Για τη Ζωή μας».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εργένικη ζωή και την επίδραση στο γονεϊκό πρότυπο.

«Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίον μπορείς να συνεννοηθείς και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι δύσκολο γιατί αλλάζουν ισορροπίες, πράγματα, προτεραιότητες από αν είμαστε οι δυο μας, ένα ζευγάρι, και διαφορετικό μια οικογένεια με παιδιά», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Αλλάζουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι λίγο πιο μεγάλος θεωρώ ότι έχεις την ικανότητα να διαβάσεις 5 πράγματα από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για το πώς μπορείς εσύ να συνεννοηθείς μαζί του. Εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια πάντα. Έζησα καλά και από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο αυτό, όσο να σου κάνει κλικ ο άνθρωπος και να μπορείς να μπεις σε αυτό.


Για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου είναι ένα δύσκολο διαζύγιο, δηλαδή να μην βλέπω τα παιδιά μου ή να έχω μια σύντροφο η οποία ίσως να εκμεταλλευτεί τα παιδιά μου. Μια τέτοια ιδέα με πανικοβάλλει σε… βαθμό κακουργήματος», πρόσθεσε.

 «Έχω πει ότι το παιδί είναι σαν μεγεθυντικός φακός. Αν υπάρχει πρόβλημα, το πρόβλημα γίνεται πιο μεγάλο. Αν υπάρχει υγεία στην σχέση αυτό πάλι θα γίνει πιο μεγάλο», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Σόμμερ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη τον Αύγουστο του 2021.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ιάσονα και την Σιμόνη

Στη βάφτιση του μικρού Ιάσονα

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βάφτισαν την κορούλα τους! Με ασορτί μωβ φόρεμα η μαμά & η μικρή Σιμόνη (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι φωτό από την βάφτιση του γιου τους - Με υπέροχο mint φόρεμα η εγκυμονούσα μαμά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr