Good News: Με δυο αστέρια Michelin για 6η συνεχή χρονιά επιβραβεύεται το Ελληνικό εστιατόριο «Σπονδή» στο παγκόσμιο στερέωμα της γαστρονομίας

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τα δύο αστέρια του εστιατορίου «Σπονδή», εξακολουθούν να φωτίζουν τη σκηνή υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τα δύο αστέρια του εστιατορίου «Σπονδή», εξακολουθούν να φωτίζουν τη σκηνή υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.



Η Σπονδή για ακόμα μια χρονιά συγκαταλέγεται στον οδηγό με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Σύμφωνα με τη φετινή παγκόσμια κατάταξη ο οδηγός Μichelin, “επαναβραβεύει” για έκτη συνεχή χρονιά το εστιατόριο με δύο αστέρια.



Η ευχάριστη αυτή είδηση συμπίπτει χρονικά με την έλευση του 3άστερου Γάλλου σεφ Michel del Burgo, στην κουζίνα του βραβευμένου ελληνικού εστιατορίου, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον. Ο κορυφαίος chef σε συνεργασία με τους ταλαντούχους chef de cuisine Άγγελο Λάντο και William Mahi βάζουν τώρα ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την αναβάθμιση της ελληνικής εστιατορικής σκηνής.



Ο όμιλος Τραστέλη, στον οποίο ανήκουν τα 3 από τα έξι Ελληνικά εστιατόρια που ξεχώρισαν και φέτος από τον διεθνή θεσμό Michelin, υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα στο γαστρονομικό τοπίο.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός Michelin επιβεβαιώνει για ακόμα μια χρονιά το αστέρι του εστιατορίου Hytra καθώς και του Γαλάζια Hytra με τον ταλαντούχο chef Νίκο Καραθάνο για την υψηλή ποιότητα της κουζίνας τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr