Αυτό είναι το νέο αμόρε του Τιερί Ρουσέλ-Μαύρη καλλονή σχεδόν στην ηλικία της κόρης του Αθηνάς...(φωτό)

Λένε ότι playboy γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, και ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση, Τιερί Ρουσέλ, είναι πιθανόν ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Στα 61 του χρόνια πλέον, χώρισε από την επί είκοσι τέσσερα χρόνια σύντροφό του, τη Σουηδέζα Γκάμπι Λαντχάγκε, και εμφανίστηκε στην Ιμπιζα με μια πανέμορφη μαύρη νεαρή, που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κόρη του!

Λένε ότι playboy γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, και ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση, Τιερί Ρουσέλ, είναι πιθανόν ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Στα 61 του χρόνια πλέον, χώρισε από την επί είκοσι τέσσερα χρόνια σύντροφό του, τη Σουηδέζα Γκάμπι Λαντχάγκε, και εμφανίστηκε στην Ιμπιζα με μια πανέμορφη μαύρη νεαρή, που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κόρη του!



Του Διονύση Θανάσουλα/Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ετσι, παρόλο που δεν έχει εκδοθεί ακόμη το διαζύγιο, η πάλαι ποτέ γοητευτική Γκάμπι... πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα όπως η αείμνηστη Χριστίνα Ωνάση. Βλέπει τον σύζυγό της να κυκλοφορεί άνετος και ωραίος με μια άλλη γυναίκα, ό,τι ακριβώς είχε πάθει και η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση αφού είχε επιλέξει να τον παντρευτεί. Τότε η Χριστίνα είχε αναγκαστεί να μοιράζεται τον Ρουσέλ με την Γκάμπι, σε ένα από τα πολλά τραγικά παιχνίδια που επιφύλασσε η ζωή για την Ελληνίδα κληρονόμο.



Τώρα η Λαντχάγκε είδε, όπως και χιλιάδες άλλοι, τα τρυφερά ενσταντανέ του συζύγου της με την αγνώστων λοιπών στοιχείων μαύρη καλλονή και «απόλαυσε» το πρόγραμμά του με τη νέα του αγαπημένη στο θορυβώδες θέρετρο, που περιελάμβανε τα πάντα: Αποδράσεις με ταχύπλοο, θερμούς εναγκαλισμούς, φιλιά και βόλτες με μια «γουρούνα» στα γραφικά δρομάκια του νησιού.



ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Οι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας θέλουν την Γκάμπι έξαλλη με τα καμώματα του Ρουσέλ, ενώ η Αθηνά έμαθε τα νέα στις Κάννες, όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η εγγονή του Ωνάση επικοινώνησε με τη μητριά της -μετά τον θάνατο της Χριστίνας, μεγάλωσε μαζί με τα τρία παιδιά του ζεύγους- και της εξέφρασε τη συμπαράστασή της.

Τα τελευταία νέα φέρνουν τον Ρουσέλ και τη νέα του αγαπημένη στη Μαρμπέγια, όπου διατηρεί μια πολύ ωραία βίλα, στην οποία παλιότερα έκανε διακοπές με την οικογένειά του. Τότε που όλα ήταν ρόδινα στη σχέση του με την Αθηνά και τίποτε δεν προμήνυε τη θύελλα που θα ξέσπαγε με την ενηλικίωσή της.



Η χρόνια διαμάχη του με το Ιδρυμα Ωνάση, η αποξένωση της Αθηνάς στο προστατευμένο περιβάλλον της Ελβετίας και οι λιγοστές επισκέψεις της στην Ελλάδα μόνο καλό δεν έκαναν τελικά στην εγγονή του μυθικού Σμυρνιού. Κάτι που αποδείχτηκε όταν με την ενηλικίωσή της απαίτησε να διαχειρίζεται η ίδια την περιουσία της και όχι ο πατέρας της, γεγονός που οδήγησε σε μια κατά μέτωπο σύγκρουση, ειδικά όταν ερωτεύτηκε τον γοητευτικό Βραζιλιάνο ιππέα.

Ο Αλβάρο, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν αργότερα, ήταν αυτός που με την πρόταση γάμου που της έκανε αποδείχτηκε ο καταλύτης στη σχέση Ρουσέλ-Αθηνάς. Η επιρροή που ασκούσε στην Αθηνά ο Βραζιλιάνος ήταν τέτοια, που η εγγονή του Ωνάση έδωσε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, 87.000.000 δολάρια στον πατέρα της προκειμένου να αναλάβει αυτή τη διαχείριση της περιουσίας της.



(Φωτό: ΟΚ)


ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ. Παίρνοντας τα λεφτά από την περιουσία της κόρης του, προκειμένου να αποτραβηχτεί στο περιθώριο, ο Ρουσέλ άκουσε πολλά. Και το κυριότερο; Δεν ήταν καν καλεσμένος στον γάμο της Αθηνάς στη Βραζιλία, κάτι που αποδείκνυε την πλήρη ρήξη στις μεταξύ τους σχέσεις. Μια ρήξη που διήρκεσε περίπου δέκα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο η Αθηνά δεν αντάλλασσε ούτε καν τυπικές ευχές με τον πατέρα της τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αντίθετα, με την Γκάμπι και τα ετεροθαλή αδέρφια της, τον Ερίκ, με τον οποίο έχουν την ίδια ηλικία (εκτός από τη σύζυγο Χριστίνα, ο Ρουσέλ είχε αφήσει έγκυο την ίδια χρονιά και την ερωμένη του), τη Σαντρίν και τον Τζοάνα, είχε πάντα πολύ καλές σχέσεις. Για χάρη τους, ειδικά για τη Σαντρίν, μίλησε ξανά με τον πατέρα της τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έδωσε το «παρών» στον γάμο της ως παράνυφος. Τότε μπορεί κάποιοι να χάρηκαν με την παρουσία της στην τελετή, που έλαβε χώρα σε ένα γραφικό χωριουδάκι της κεντρικής Γαλλίας, το Βιλενί, όχι πάντως το ίδιο το ζευγάρι. Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, η Ελληνίδα κληρονόμος πήγε μόνο για τη Σαντρίν στον γάμο, ενώ ακόμη και ο Τιερί Ρουσέλ μίλησε μόνο τυπικά με την κόρη του και σχεδόν καθόλου με τον γαμπρό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού με τον Ρουσέλ δεν υπάρχουν ή, αν τραβήχτηκαν, δεν δόθηκε έγκριση να δημοσιευτούν από τα ενδιαφερόμενα μέρη. Πέρα από μια τυπική για την περίσταση χειραψία, τίποτε περισσότερο δεν διημείφθη μεταξύ γαμπρού και πεθερού. Ηταν πάντως η πρώτη φορά μετά από όλα αυτά τα χρόνια που η χρυσή κληρονόμος είδε ξανά από κοντά τον πατέρα της συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ