Φρέσκα ζυμαρικά σε 2' με λουκάνικο και φασολάκια από τα χέρια του Άκη Πετρετζίκη δεν μπορεί παρά να είναι απόλαυση-Δοκιμάστε τα!
Συστατικά
φρέσκα ζυμαρικά
Υλικά για τη σάλτσα
250 γρ. λουκάνικο, κομμένο σε λεπτές φέτες
250 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. φέτα
3 κ.σ. ελιές ροδέλες ξελμυρισμένες
2 κλωνάρια βασιλικού τα φύλλα
1 κουτάκι ντοματάκια κονκασέ
Ευχαριστούμε τον Άκη Πετρετζίκη και το akispetretzikis.com
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ετοιμάζουμε τα φρέσκα ζυμαρικά μας.
Καίμε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα τα λουκάνικα ανακατεύοντας με μία κουτάλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και προσθέτουμε τα φασολάκια και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ, αλάτι , πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μία καλή βράση και μετά ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα φασολάκια.
Αφήνουμε για 3 λεπτά να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε το βασιλικό, τις ελιές και τη φέτα εκτός φωτιάς.
Σερβίρουμε πάνω από τα ζυμαρικά μας.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr