Ξεκινήστε την ημέρα σας με ενέργεια, όρεξη και... νοστιμιά! Μάθετε πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο smoothie μπανάνα σε λιγότερο από 10'! Στο μπλέντερ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Χειμώνας, καλοκαίρι, για πρωινό ή για απογευματινό, δεν έχει σημασία! Φτιάξτε σε ελάχιστο χρόνο ένα θρεπτικό και δροσερό smoothie, σερβίρετέ το στα παιδιά σας και να είστε σίγουροι πως θα ζητήσουν κι άλλο!

Χειμώνας, καλοκαίρι, για πρωινό ή για απογευματινό, δεν έχει σημασία! Φτιάξτε σε ελάχιστο χρόνο ένα θρεπτικό και δροσερό smoothie, σερβίρετέ το στα παιδιά σας και να είστε σίγουροι πως θα ζητήσουν κι άλλο!
Ευχαριστούμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το argiro.gr για την παραχώρηση της συνταγής
Εκτέλεση:
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε για δύο λεπτά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε για ακόμη 1 λεπτό. 2. Βάζουμε το μείγμα σε ποτήρι και το σερβίρουμε με τριμμένο πάγο.
Yλικά:
2 μπανάνες 1/2 φλ. τσαγ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ρόφημα σοκολάτας (σκόνη) 400 ml γάλα πλήρες
Mερίδες: 3
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Who is Who:

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Bραβευµένη chef και παθιασμένη μαγείρισσα, έχει καταφέρει µε το δικό της αυθεντικό τρόπο να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει σε όλους µας την αγάπη της για το καλοµαγειρεµένο σπιτικό φαγητό.
Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική τα τελευταία 15 χρόνια και το ταλέντο της και η εμπειρία της συνοδεύονται από σπουδές, καθώς το χειμώνα 2004-2005 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο. Ακολούθησαν σεµινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία. Συνεργάστηκε µε εφημερίδες, περιοδικά και ως σύμβουλος, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr