Οι Ευρωπαίοι επιχειρηματικοί άγγελοι στη Κωνσταντινούπολη με ελληνική συμμετοχή! Άντε σηκωθείτε από τον καναπέ και τρέξτε μπροστά!

Στο "Χειμερινό Πανεπιστήμιο" που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (EBAN) στις 17 και 18 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη θα συμμετάσχει και η ελληνική εταιρεία StartTech Ventures, η οποία ασχολείται με την "εκκόλαψη" και τη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων.

Η agenda του 11ου Χειμερινού Πανεπιστημίου του ΕΒΑΝ έχει ως βασικό θέμα τα "Exits" (εξαγορές). Κορυφαίοι επενδυτές, ειδικευμένοι Business Angels (Eπιχειρηματικοί Άγγελοι) και Venture Capital Funds πρώιμου σταδίου θα κληθούν  να τοποθετηθούν, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα case studies με ξεχωριστό ενδιαφέρον.



Επιπλέον, στο 11ο EBAN Winter University θα φιλοξενηθούν και panels συζητήσεων αφιερωμένα στις διάφορες μορφές των επενδυτικών μοντέλων και στις δραστηριότητες των Δικτύων Επιχειρηματικών Αγγέλων. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν τουλάχιστον 150 συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται πως προσφάτως ο CEO και ιδρυτής της StartTech Ventures Δημήτρης Τσίγκος ανέλαβε τη θέση του μέλους του ΔΣ του EBAN, μία εξέλιξη που "ανοίγει" την ορατότητα των ελληνικών startups προς του Ευρωπαίους επενδυτές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ