Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση δημιούργησε ένα μεσοπρόθεσμο βασισμένο στο «λάθος»

«Δηλαδή περισσότερη ύφεση, περισσότερη ανεργία, περισσότερα λουκέτα, για να ικανοποιηθεί πάλι αυτή η λάθος συνταγή. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι το πλήρες αδιέξοδο»



Ενα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα βασισμένο στο «λάθος» του ΔΝΤ έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, η οποία «δεν ομολογεί την αποτυχία και τη λάθος συνταγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην εφημερίδα Έθνος.

Ο Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Alpha fm, είπε ότι υπάρχουν αποκλίσεις από του στόχους του προγράμματος αλλά και αυτόματη ενεργοποίηση νέων μέτρων για να πιαστούν αυτοί οι στόχοι.

«Δηλαδή περισσότερη ύφεση, περισσότερη ανεργία, περισσότερα λουκέτα, για να ικανοποιηθεί πάλι αυτή η λάθος συνταγή. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι το πλήρες αδιέξοδο» είπε και πρόσθεσε ότι η δημόσια ομολογία στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου περί «λάθους» στο δημοσιονομικό πολλαπλασιαστή, είχε επισημανθεί από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και πρώτα και κύρια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα σκληρά μέτρα που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση και τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, είπε ότι χρειάζεται υπομονή αλλά κυρίως η ανατροπή, η οποία, «μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους μαζικούς, ενωτικούς, ειρηνικούς κοινωνικούς αγώνες».

«Τα πράγματα βλέπετε ότι έχουν ξεφύγει. Ένας κόσμος καλείται να πληρώσει πράγματα τα οποία δεν έχει αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει δυνατότητα και να θέλει κάποιος να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητάει αυτή τη στιγμή η πολιτεία».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση «πολύ σύντομα θα καταρρεύσει, κάτω από το βάρος αυτής της πραγματικότητας, κάτω από τα αδιέξοδα που γεννάει αυτή η πολιτική».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ